Ministryně: Buďto jste s námi nebo s Putinem!

politika

Paní ministryně považuje letecké odborníky, piloty a inženýry, kteří nesouhlasí s jejím politickým ohýbáním reality, za přátele Kremlu, píše na facebooku Petr Markvart.

Ministryně: Buďto jste s námi nebo s Putinem!
Jana Černochová, ministryně obrany
31. července 2022 - 04:20

Zřejmě je jím v tomto smylu i čerstvý adept na členství v NATO, Švédsko nebo např. Švýcarsko, které nyní vyšetřuje kauzu skandální manipulace s daty, na jejichž základě byl vybrán u nich k nákupu právě letoun F-35.

Holt, když chybí argumenty (respektive není možné je zveřejnit), sahá se k politickým prohlášením. Buďto jste s námi nebo s Putinem!


A komentáře:
  • Kdyz ona za to nemuze. Ona tomu rozumi nejlepe!!! Tvg tuhle hruzu uz snad nikdy nikdo nenapravi!!! Cim vetsi blb/ka dame ji vudci funkci a budeme ji vodit jak civavu na obojku! Ta taky kdyz vidi jineho, jak jinak nez zajiste” prokremelskeho” pitbula tak ho chce zakousnout. Bohuzel vzdy zustane u panickeho vresteni a nakonec ji panicek podrbe za ouskem, ze byla odvazna. Sice tupa a hloupa, ale odvazna prohlaseni(stekot) pouze pobavil ale nezaujal.
  • Jjj.  skoda slov
  • Jana jen ukazuje, že celá ODS jsou cizí agenti. Služky USA.


  • Náhodou, já tu Milku 2. obdivuju: ona rozhoduje o hodně vzdálené chiméře, za kterou zaplatíme půl ročního rozpočtu, aniž bychom měli záruku, že ji dostaneme do půlky tohoto století, s lehkostí, se kterou já kupuju rohlíky... Jedna taková sv...áva už tu byla, ale ta rozhodovala o tři řády nižších částkách... Někteří z nás by mohli vykládat celé romány
  • Od bankovni urednice bez vzdelani to sedí. Stejné jako v padesatych letech, kdyz se do funkci usazovali pouze Ti, co byli oddani rezimu. Ta je tak hloupa, ze kdyby blbost nadnasela, tak se vznasi jako holubicka, jak říká klasik, MUDr. Štrosmajer.
  • Oni si soudruzi z Pětidemolice vážně neuvědomují, že je čeká na podzim strašlivý politický debakl. A budou pořád dál přikládat pod kotlem.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 71%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif