Němcová trumfla Pekarovou: Obléknu si klidně deset svetrů

politika

Moderátor a politický komentátor Petr Holec se ve svém pořadu na XTV Holec Live mj. zaměřil na výstup senátorky Miroslavy Němcové (ODS), která prožívá „zlaté časy."

Němcová trumfla Pekarovou: Obléknu si klidně deset svetrů
Petr Holec
7. října 2022 - 09:01

K Němcové hned v úvodu řekl, že se u paní senátorky nemůžeme divit jistému odtržení od reality, což se podle jeho slov holt s věkem stává. Holec zároveň dospěl k názoru, že se Miroslava Němcová začala pozvolna přeměňovat v jakousi „tragédku" Národního divadla upadající do nešťastné senility. 

Němcová se nedávno v jednom rozhovoru rozpovídala o tom, jak musíme co nejvíce šetřit a pomáhat Ukrajině. A že je připravena si klidně obléci i deset svetrů, bude-li to potřeba. Také konstatovala, že se „má zlatě", ale jinak že za tu naší pomoc budeme muset něco doplácet. 

Holec se z deseti svetrů Němcové zhrozil: „To snad ne," pravil Holec a jedním dechem dodal: „Já bych snad opravdu Miroslavu Němcovou v deseti svetrech vidět nechtěl, to by nebyl hezkej pohled. No a máme se zlatě," podivil se a pokračoval:

„Tak když jste v Senátu, tak se určitě zlatě máte, o tom žádná," pravil Holec a dodal: „Každopádně já si myslím, že oproti senátorce se u nás stále více lidí zlatě nemá."


Holec ještě poznamenal, že jestli vystoupení Němcové viděla šéfka TOPky a předsedkyně Sněmovny Pekarová Adamová, tak za chvíli tu můžeme očekávat svetrů jedenáct.

Holec dále okomentoval dle jeho slov nejobludnější a nejstrašnější téma jeho streamu, kterým je zpráva ministra vnitra a šéfa slepičáků Víta Rakušana z hnutí STAN nazvaná KRIT, která pojednává o možné radikalizaci až 460 tisíc státních zaměstnanců, které je podle jím sepsaného návodu třeba „monitorovat, identifikovat a poté s nimi zahájit dialog."

Také jsme psali:

Holec dále k Vítovi Rakušanovi poznamenal, že tenhle „chlapík" se holt nezastaví vůbec před ničím a kosí vše, co mu přijde pod ruku. 

„No já bych se tedy radikalizoval hned. A zle," prohlásil Holec. A zaujala ho i reakce europoslance za ODS Jana Zahradila, který se na svém Twittru ohledně chystané „akce KRIT" vyjádřil následovně: „Tvl, fakt se proberte na tom vnitru. Jak se začne hledat vnitřní nepřítel, neskončí to dobře."



(z Twittru europoslance ODS Jana Zahradila)

Holec dále poznamenal, že Vít Rakušan se neprobere nikdy, tedy pokud ho neprobere někdo jiný, a že to nedopadne dobře a je to totalita jako prase, to je snad jasný nade vše. Dále ho také fascinuje slovník, který Rakušan ve své agendě KRIT používá, jako např. „antisystémové živly, dialog, lidé se budou muset identifikovat". 


Holce by totiž zajímalo, co se bude dít pak, až bude někdo nepohodlný tzv. „identifikován," co se s ním stane, jestli bude třeba umístěn do nějakého pracovního zvláštního kolektivu nazvaného „tábor". Holce třeba napadla stavba zásobníků na zkapalněný plyn ve společných montérkách. Holec se dále podivil, jak je vůbec možné, že takovýto člověk je ve vládě, která se nazývá vládou demokracie. „S Vítkem Rakušanem fakt už sranda skončila," dodal ještě Holec.

(zak, prvnizpravy.cz, foto: youtube)


Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 71%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif