Petr Markvart: Tak nám to tady pěkně hnědne!

politika

Je přízračné sledovat, jak se mění poměr "civilizovaného" světa k pravidelně projednávané "Rezoluci o boji proti glorifikaci nacismu, neonacismu a dalších praktik, které přispívají k současným formám rasismu, rasové diskriminace, xenofobie a dalších intolerancí".

Petr Markvart: Tak nám to tady pěkně hnědne!
Petr Markvart
18. prosince 2022 - 04:20

Zatímco ještě v r. 2014 hlasovaly proti přijetí rezoluce pouze Spojené státy, Kanada a Ukrajina a ostatní EU a kandidátské země plus Mikronésie a Kiribati se většinou zdržovaly, letos už se hlasovalo v šiku, píše na facebooku Petr Markvart a pokračuje.

Celkem 51 ze 193 zemí letos hlasovalo PROTI přijetí rezoluce, odsuzující nacismus. Včetně české diplomacie pod pirátským praporem. A to jsem se vždycky domníval, že Piráti jsou spíš levicoví anarchisti!

Co k tomu dodat? Hanba! Tohle není o žádném narativu, ale o tom, že nám (i celé Evropě) vládnou nacistická prasata v americkém úkolu.


A pár komentářů:
  • Ono je tam sice "Sláva Ukrajině", ale já tam pořád slyším takové to "Si** He**!"
  • V poslednim dile Sovětske epopeje Ovobozeni, ma to 5 dílů, chodilo se na to se skolou povine do kina v sedmdesatych letech je Stalin, Churchill a Roosevelt na Jaltě, a Stalin říká... "Jsme tady od toho, abychom zachovali mir aspoň na 75 let" ...A to je film. Možná mne zavřou, ale kdyz se podivam zpětně tak cca 30 let,, tak ten civilizovaný západ pomalinku tu válku chystal. A dopadne to stejne. Znovu, chce to válku na uzemi USA, aspoň 14 dnů a byl by klid.
  • Právě proto, že piráti jsou levicoví anarchisté.... novodobí komunisti jako celá eu a demokraticka us. Vize podle Trockého.
  • Vždy, když svět hnědne, nakonec bude muset s rozbitou hubou zpívat Kaťušu.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)




43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 100%
transparent.gif transparent.gif
Ne 0%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 0%
transparent.gif transparent.gif