PP: Lidé, co byli na sobotní demonstraci, nechtějí naslouchat, ale bořit...

politika

„Lidé, kteří přišli na sobotní demonstraci, nechtějí naslouchat, ale bořit... Takové lidi nemůžete brát vážně,“ pravil v Bratislavě prezident Pavel.

PP: Lidé, co byli na sobotní demonstraci, nechtějí naslouchat, ale bořit...
Petr Pavel, prezident České republiky
15. března 2023 - 04:20

Tak fajn, pane prezidente, když vy nás neberete vážně, my vás také nebudeme brát vážně. Sám jste si o to řekl, píše na facebooku Petr Štěpánek.

Pokud prezident sobotním demonstrantům také podsouvá, že, cituji: „Na čepici si dají ruskou trikoloru a vykřikují hesla, že je potřeba, aby k nám Vladimir Putin přišel udělat pořádek...“ nezbývá mi než v hezké české škutinovské tradici konstatovat, že prezident je ... , dodává Petr Štěpánek.

A pár komentářů:
  • ,,,, zapomněl, generál, zapomněl - SBB (Szukaj, Burz, Buduj - Hledej, Boř, Buduj) v sedmdesátkách jsme na tom vyrůstali! ,,Dziwny jest ten świat'' https://www.youtube.com/watch?v=ndjvzQkBsHY...
  • V blbosti se už Pavel zařadil vedle Antonína Novotného. Jenže tentokrát nám ho nedosadili z Moskvy, ale z opačné strany.
  • Na demonstraci byli i lidé, kteří chodili do práce, když Pavel ještě rozvědčíkoval. Pak si utahovali opasky a pořád chodili do práce. A při tom pořád naslouchali a dělali, co se po nich chtělo. Dneska je obviňují, že chtějí něco bořit. Oni chtějí, aby už je vlády a rozvědčíci přestali ponižovat.
  • Já mu chci napsat,že je buď špatně informován nebo si vymýšlí.Má někdo odvahu se připojit?Také mám v úmyslu se zeptat na ty podvodníky z Ukrajiny,kteří podvodem vymámili spoustu peněz chci ho vyzvat,aby se postaral o odvolání ministra Jurečku nebo kdo to má na starosti.
  • Slyšela jsem jeho připomínky k demonstraci 11.3. a byla to snůška nesmyslů. Každé větě jsem se od srdce zasmála. Nic nebylo vzdálenější pravdě.
  • Do svých 29 let pilně studoval a obhajoval marxismus-leninismus. Nic jiného se od něj čekat nedá. Silně to připomíná slova Miloše Jakeše (gener.tajemník ÚV KSČ v roce 1989: "My jsme ochotni vést dialog, s těmi, co jsou pro socialismus."
  • To IQ se asi projevuje. Ta logika, že by nespokojení občané měli naslouchat vládě a nikoliv vláda naslouchat nespokojeným občanům je neuvěřitelná!
  • Co je to zase za idiotský výmysl?!? Jestli tam někdo něco takového opravdu vykřikl, o čemž pochybuju, tak to byl jednotlivec, a navíc policejní provokatér! A ta bezectná novinářská a politická hovada to beze studu omílají, jako by to tam byl masový jev! Nehorázní lháři!!! Fujtajxl! Ještě horší lampasáckej zmetek, než jsme čekali
  • Za socialismu by agent Pavek řekl rozvracet. Dnes říká bořit

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 72%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 14%
transparent.gif transparent.gif