Pražska kavarna je tak hlupa, že si předem vyhrany zapas zas prohra

politika

Vim, že pojem "pražska kavarna" je taky obecny, rozplizly, přiznivcum pražske kavarny snad dneska dokonce nepřijemny. Ale my vesničti vidlaci velice dobře vnimame osoby, kere se do teto skupiny samy aktyvně hlasi, píše bloger Ladislav Větvička.

Pražska kavarna je tak hlupa, že si předem vyhrany zapas zas prohra
Ladislav Větvička
19. ledna 2023 - 07:20

Ono to po pravdě řečene, ani nejde moc přehlidnut. Ta arogance, nadřazenost a nenavist proti všeckemu, co neni z Prahééé a hlavně proti temu, co se liši od jedineho spravneho nazoru (teho jejich) je totiž okamžitě identyfikuje.

Tych znamek arogance a nenavisti se od prvniho kola zase vyrojila cela řada, pro socijology to musi byt nadherne hnojiště vhodne k pruzkumu. Lidi začinaju byt zas pěkně naštvani. A pak stači hezka slovni hřička a oheň je na střeše. Jeden přiklad za všecky - jakysik televizni synek napsal do svojeho pravdolaskařskeho twittra, že "Praha a laska musi zvitězit nad vsí a nenávistí."



Ta kavarenska eškadrona si vubec neuvědomuje miru naštvanosti, keru dokaže taka srandovni věta vybudit. Ide o to, že podobne nadřazene žvasty pražskych nadsamcu, keři jedini vi všecko nejlip, bo maju ty televize, všecky zdroje a medyja, vzbuzuju naprosty opak teho, co by si nadsamci přali.

Jako by jim nestačilo, že přilišnym tlakem na jedinečnost čistokrevneho knižete dotlačili na hrad Zemana. Jako by jim nestačilo, že přilišnym odorovanim stahovača kraliku zpusobili, že lidi prohlidli tu špinavu marketyngovu hru a nakonec ve finale dostali Zemana na hrad zase. Vypada to, že se nepoučili ani z voleb slovenskych a jejich předčasny tlak zpusobil, že česka Čapuše se vlastnima vyrokama zdyskredytovala sama a misto pseudoagenturama proklamovanych 28% nedostala nakonec ani polovinu.


Neuvěřitelna propagandystycka kampaň pražskych nadsamcu, keři robi ze zbytku republiky hňupy, može zpusobit to, že se my hňupi zvedneme a schvalně to pudeme hodit opačne straně.

Vlastně bych se na to aji těšil, vidět zase ty protahle gzychty pražske kavarny, jak budu na ČT donekonečna dyskutovat, kaj se zase stala chyba.

Tuž jen se snažte, synci!

Bo nenavistna Praha a laska přece musi zvitězit nad tyma meněcennyma vidlakama ze vsi...

(rp,prvnizpravy.cz,blog,foto:arch.)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?