Pro muže, který stvořil našeho prezidenta, jsme spodinou společnosti

politika

Máte jiné politické názory, než jaké nosí v hlavě náš někdejší velvyslanec ve Švédsku, Irsku, USA a Rusku Petr Kolář? Ano, tatínek onoho pražského starosty Prahy 6 Ondřeje Koláře, který nechal strhnout k zemi sochu osvoboditele Prahy, maršála Koněva?

Pro muže, který stvořil našeho prezidenta, jsme spodinou společnosti
Petr Kolář
20. března 2023 - 06:20

Pokud ano, jste prokazatelně mrtvý muž, kterému by Petr Kolář (čili ten starší z obou Kolářů), jenž si dnes na svoji mimopenzijní skývu chleba vydělává  práci pro americkou lobbingovou společnost Squire Patton Boggs a též pro thinktank Evropské hodnoty, možnost k pokračování  vaší další existence na tomto světě nedal. A pokud ano, pak jen za podmínky, že byste museli mlčet v těchto jím vyjmenovaných oblastech: politické, společenské a sociální. A to proto, aby mediální prostor zůstal volnější k šíření světodějné informace o tom, že našeho nového prezidenta vymyslel a doslova vydupal ze země právě on, Petr Kolář, a nikdo jiný, píše v komentáři Lubomír Man.


Poslechněme si ostatně, co k danému tématu na videu You Tube „Aby bylo jasno“ Jany Bobošíkové, říká sám muž, který má za to, že bez něj by prezidenta Pavla nebylo:

„Když generál Pavel skončil před čtyřmi roky v alianci, založili jsme spolu s generálem  na základě jakéhosi impulsu, který přišel, pravda z americké ambasády, Spolek pro bezpečnou budoucnost“.



Že ta budoucnost byla už tehdy vykolíkována pro nadcházející politickou dráhu fešného generála, nás dnes nepřesvědčuje jen Petr Kolář, ale vnímáme to i  při každém stisknutí televizního ovladače. A jak by ta budoucnost naopak vypadat neměla a hlavně nesměla, nám dokazuje další video z dílny Jany Bobošíkové, na kterém Petr Kolář prohlašuje: „Nemůžeme nechávat lidi, kteří, jsou to v podstatě spodina společnosti, aby si tady, v tom prostoru společenském sociálním a politickém dělali, co chtějí“

Jistě, pane Koláři. Dělat, co chcete,  je dle vašeho názoru vyhrazeno jen vám a vám podobně smýšlejícím. A zbytku, který smýšlí jinak, je dle vašeho názoru souzeno: Maul halten und weiter dienen!“ Čili držet hubu a sloužit dál!

Slyšel jste někdy něco o demokracii, pane Koláři? O tom, že podle Všeobecné deklarace lidských práv jsou si všichni lidé, co do důstojnosti a práv, rovni? ptá se na závěr Lubomír Man.



(rp,prvnizpravy.cz,foto:arch.)




43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX








Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 75%
transparent.gif transparent.gif
Ne 13%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 12%
transparent.gif transparent.gif