Senátor Goláň v roli domovního důvěrníka. Vávra se rozjel

politika

Spoluzakladatel Společnosti pro obranu svobody projevu a úspěšný herní vývojář Daniel Vávra napsal pár slov o semináři Svoboda projevu a po projevu, který se konal na půdě Senátu. A ostře se pustil do senátora Tomáše Goláně. 

Senátor Goláň v roli domovního důvěrníka. Vávra se rozjel
členové SOSP na půdě Senátu
25. května 2023 - 11:03

„Dnes jsme se jako Společnost pro obranu svobody projevu účastnili semináře Svoboda projevu a po projevu na půdě Senátu, který uspořádala senátorka Daniela Kovářová. Bylo to velmi zajímavé povídání a zajímavý byl i kontext. 

Ze stran bojovníků s dezinformacemi nikdo samozřejmě nedorazil obhajovat cenzuru. Naopak pan senátor Goláň z ODS vypracoval na všechny řečníky kádrové posudky a odebral semináři, kde vystoupila celá řada poslanců a senátorů i z vládní koalice, záštitu Senátu. 

Pan Goláň totiž prohlásil, že má „se seminářem velký problém (viz rešerše) a říkám si, zda si z nás střílíte nebo zda zkoušíte, kam až vás pustíme.“

A co to jsou ty "rešerše" (správně čti kádrové posudky)? 

Pan senátor Goláň, člen ODS, nemá opravdu rád zakladatele ODS Václava Klause. V kádrovém posudku na kolegu Vlastimila Veselého uvádí, že „je fanoušek institutu Václava Klause a provinil se také tím, že má konzervativní myšlení, odmítá korespondenční volbu a nelíbí se mu zablokování webů po začátku války na Ukrajině."


VLASTA JE EXTREMISTICKÝ SATAN! Je proti korespondenčnímu hlasování!? Panebože! Zavřít! Jak si to mohl dovolit! Taková hrůza!

Pan senátor Goláň, zjevně domovní důvěrník Senátní budovy, sepsal kádrové posudky i na některé kolegy z ODS. I jim vyčítá vztah k Václavu Klausovi jako přitěžující okolnost! 

Takže soudruzi ve volebním obvodu Zlín, doufám, že jste na svého soudruha kádrováka, kterého jste si zvolili, pyšní a napíšete mu děkovný dopis, za jeho boj za větší demokracii a pluralitu názorů!

Také jsme psali:

Zajímavé je, že když se na stejném místě dělal před nedávnem seminář o HATE SPEECH, kde všichni účastníci lobovali za cenzuru, soudruh Goláň žádné kádrové posudky nepsal.

A jen tak pro zajímavost, seminář se konal v budově, která sloužila komunistům jako Ministerstvo informací a v salonku, kde byl Československé vládě předložen Mnichovský diktát," zakončil komentář na svém facebookovém profilu Vávra. 

(jk, Daniel Vávra, z fb profilu, foto: sosp.cz)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 72%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 14%
transparent.gif transparent.gif