Šílený precedens, kdy elita ubližuje našim dětem

politika

Lidé zodpovědní za toto kolosální selhání by měli podle experta Tomáš Fürsta z Univerzity Palackého stanout před soudem. Vakcína mRNA podávaná dětem by měla být okamžitě zakázána.

Šílený precedens, kdy elita ubližuje našim dětem
Tomáš Fürst, matematik
9. listopadu 2022 - 09:01

Očkování dětí mRNA vakcínami je ubližování vlastním dětem a mělo by být ihned zastaveno, říká matematik Tomáš Fürst z Univerzity Palackého v Olomouci. Lidé zodpovědní za toto kolosální selhání by měli podle experta stanout před soudem.

„Očkování dětí mRNA vakcínami proti covidu představuje mimořádně tragické selhání západní medicíny a státní správy,“ varuje Fürst. „Uvidíme, jak si české soudy poradí s otázkou, kdo nese odpovědnost za újmu na zdraví způsobenou dětem,“ tvrdí Fürst s tím, že podle údajů ve farmakovigilančních systémech se lze obávat, že poškozených bude dost na to, abychom se to dozvěděli.

Matematik připomíná, že už samotná registrační studie mRNA vakcíny pro děti ve věku pět až jedenáct let byla fraška. V tomto příspěvku se tématu věnuje podrobně. V souhrnu konstatuje, že registrační studie na dětech ve věku pět až jedenáct let nepřinesla evidenci, že benefit očkování převažuje nad rizikem. Z hlediska EBM medicíny založené na důkazech. Tedy tato vakcína pro děti neměla být vůbec povolena. FDA (Úřad pro kontrolu potravin a léčiv) to však přesto udělal.


„O několik měsíců později FDA dokonce schválil vakcinaci dětí od půl roku do pěti let! V tomto případě byla registrační studie ještě mnohem horší, podrobný rozbor je k dispozici zde. K dokreslení celé tragédie dodávám, že před několika týdny zařadilo americké CDC (Středisko pro kontrolu a prevenci nemocí, pozn. red.) mRNA vakcínu proti covidu do doporučeného očkovacího schématu dětí. To sice neznamená, že je očkování touto vakcínou v USA povinné, ale například to znamená, že některé americké státy mohou odmítnout přijmout neočkované děti do státních škol,“ pokračuje odborník s tím, že v případě třetí dávky pro české děti od dvanácti let je to samozřejmě úplně stejné.

Také jsme psali:

„Po přečtení výše uvedeného je už snad jasné, jak vypadala ‚odborná‘ debata ohledně očkování dětí. Neexistuje evidence, která by ukazovala, že benefity očkování dětí jakoukoliv vakcínou proti covidu-19 převažují nad riziky, a to ani v případě první, ani druhé, ani žádné další dávky,“ upozorňuje Fürst, podle kterého „v dějinách asi neexistuje precedens, kdy by nějaká civilizace takto šíleně ubližovala vlastním dětem“.

(nov, prvnizpravy.cz, foto: red.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 17%
transparent.gif transparent.gif
Ne 66%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif