Šlachta: Už je všem jasné, že Rakušan je Redlova loutka

politika

Rakušan jede v jednom průšvihů za druhým a všem je už jasné, že je Redlova loutka, píše na facebooku Robert Šlachta.

Šlachta: Už je všem jasné, že Rakušan je Redlova loutka
Robert Šlachta
14. srpna 2022 - 09:01

Mezitím mu zcela ujíždí ministerstvo vnitra, které má řídit. Jenom za včerejšek na jižní Moravě policie zadržela téměř 100 nelegálních migrantů, den předtím to bylo 74 lidí.


Stoupá inflace a ceny letí prudce nahoru po celém světě. S tím taky stoupá ekonomická migrace. Lidé, kteří k nám ilegálně přicházejí, se často vydávají za občany zemí, do kterých je nemůžeme vyhostit. Třeba Sýrie nebo Afghánistán. Co se s nimi pak u nás děje? Po několika týdnech je musíme propustit, a co dělají poté, to už nikdo neví.



Máme tady nevyřešenou legální migraci z Ukrajiny, kde ale nevíme, kolik lidí se vrátilo a kolik zůstalo. K tomu se nám teď přidává ilegální migrace, kdy vůbec nevíme, kdo přichází a co se s nimi pak u nás děje.

Cizinecká policie už jede na hraně svých možností, chybí jí lidé, oslabují ji odchody naprosto demotivovaných zkušených policistů do civilu.


A co Rakušan? Ví vůbec co se děje? Ne, ten řeší jenom sám sebe a svoje průšvihy.

A co celá vláda? Každý jeden z nich měl ochranu hranic před nelegální migrací v programu. Co dělají teď? Nic!

„Navrhujeme okamžitě posílit policii na hranicích a v příhraničních oblastech. To se musí udělat hned. Z dlouhodobého hlediska pak navrhujeme opětovně osamostatnit cizineckou policii k lepší ochraně hranic a v boji proti převaděčství," končí příspěvek Robert Šlachta, předseda hnutí Přísaha.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif