Srovnávat válečný terorismus Ruska a USA CNN PRIMA NEWS odmítá

politika

Že zrovna moderátorka Tománková zatrhne senátorce Hamplové srovnávat válečný terorismus RF a USA mě překvapilo. Vnutila tím divákům domněnku, že válečným zločincem může být pouze Rus.

Srovnávat válečný terorismus Ruska a USA  CNN PRIMA NEWS odmítá
Tománková, Prima News
29. listopadu 2022 - 06:20

Voják USA se terorismu dopustit nemůže, ani když sype tisíce tun napalmu na hlavy civilistů, vyvraždí a vypálí vesnici nebo omylem zasáhne nějakou tu nemocnici případně továrnu zakázanými bombami. Tento voják tím totiž šíří svobodu a demokracii – jak moudře odhalil náš bývalý prezident a většina národa vděčně přijala, píše v komentáři pro Prvnizpravy.cz Karel Petřík.



Také ukrajinský voják se nedopustí zločinu, ani když postřílí celou rotu Rusů s rukama nad hlavou. Já tomuto posuzování nerozumím, ale je asi povinné u redaktorů, reportérů a moderátorů. Při tomto posledním dotazu účastníkům debaty jsem pochopil, proč je přítomna senátorka Hamplová. Že se ji pokusí politicky sestřelit právě Tománková, mě mrzí, protože tím potvrdila, že nejsou výjimky, a že všichni moderátoři jsou na jedné louce paseni. Tradičně lidovecky vyklouzl senátor Čunek. Paní Senátorka Hamplová i s vědomím, že v tomto případě se stejný metr neodpouští, vydržela i sugestivně morální přednášku námořní lupičky. Jak tak mlela, vzpomněl jsem si, nevím proč, na Karla Kryla.  


Tak jako před rokem 89 byl SSSR pro skupinu soudruhů, kteří ovládali ČSSR naprosto nepostradatelný, příkladný a nedotknutelný, je dnes na jeho místě pro vládnoucí partu bývalý nepřítel- USA. Zažil jsem tedy na své kůži dva politické pokusy na lidech, pokaždé s jiným pánem a sluhy. Válka mě minula, ale vypadá to, že ji dnešní vládní elity pro nás všechny chystají. Pro velkou část populace je to dobrá zpráva, protože budou moci konečně svou nenávist k Rusům dokázat na bojišti, a pořádně jim nakopat prdel.

Možná, že až se budete potkávat na hřbitově nad pochovanými hrdiny a hrdinkami, nad vašimi syny a dcerami i těmi, co měli jen smůlu, konečně pochopíte, kde se stala chyba. Že jste zapomněli na slova: VÁLKA JE VŮL- KAŽDÁ!!!

(rp,prvnizpravy.cz,foto:arch.)




43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 72%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 14%
transparent.gif transparent.gif