Štefec: Petr Pavel je jen jednorázové použitelný "píár" produkt

politika

Musím se výjimečně zastat bývalého generála, dnes už jen řadového občana Petra Pavla. Dočetl jsem se o něm totiž, že je (cituji) "slizkým agentem komunistické rozvědky". Není to pravda. Komunistická rozvědka už dávno neexistuje, píše na facebooku Jaroslav Štefec.

Štefec: Petr Pavel je jen jednorázové použitelný "píár" produkt
Jaroslav Štefec
21. září 2022 - 09:01

Pavel je pečlivě vybraným, vyškoleným a opečovávaným agentem úplně jiné moci a s ní spojených oligarchů, jejichž majetky mají původ v ČR. Ti si ho "pasou" a platí.

Prezidentem nikdy nebude, a ví to. Je jen jednorázové použitelný "píár" produkt, stejně jako svého času Fisher. Natáhne na sebe pozornost a hlasy, vytvoří vhodné pozadí pro nástup jiného kandidáta a zmizí za horizontem událostí užívat zasloužené odměny.

Jeho výběr souvisí i s tím, že svým vzhledem a pečlivě prokalkulovaným vystupováním podprahově evokuje kontinuitu masarykovských tradic. Nemá ale ani vzdělání, ani rozhled, ani formát TGM. Je prostě jen imitace a ekvivalent tzv. pokladku, který se dává slepicím do posady, aby lépe snášely. Nejlépe zlatá vejce. Nebo aspoň hlasy.



A komentáře:
  • Tak to by už byla poslední kapka kdyby uspěl on, nebo vytažená z klobouku Nerudová.
  • Nezmizí, dostane trafiku v senátu jako ostatní účastníci castingu
  • Jo jo. Je to tak. Dělá nástupní plochu pro jiného koně. Morálně vyprázdněný kariérista se v něm nezapře ..
  • Přestaňme už stavět Masaryka na piedestal a učme se konečně nebát pravdy.
  • Generálova cesta na pozici prezidenta je dlouhodobě připravována zahraniční PR agenturou. Uvidíme jak to dopadne. Ač je velký protitlak, je možné že uspěje
  • No to by ho mohli posadit na nějakýho Šemíka
  • Generál určitě uspěje. Pokud neuděá nějakou fatální chybu, podobnou jakou udělal Schwarzenberg. A on ji neudělá neb umí mlčet.
  • No nebyl bych si jistý, že tento agent neuspěje... je možné, že ho korporátní média protlačí do druhého kola (možná Nerudová), a ve druhém kole by se utkal (i) nejspíš s Babišem. Jenže Babiš má jistých jen okolo 30 procent svých skalních voličů a to by ve druhém kole stačit nemuselo.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 70%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif