U sněmovny dnes vyroste barikáda proti drahotě

politika

Zatím co ve Sněmovně budou v pátečním podvečeru probíhat dvě mimořádná jednání svolaná opozicí kvůli sociálním dopadům energetické krize, na Malostranském náměstí  přímo pod okny sněmovní budovy„vyroste“ Barikáda proti drahotě.

U sněmovny dnes vyroste barikáda proti drahotě
Z plakátu k akci
15. září 2022 - 16:09

Pod tímto názvem, který má dovětek v podtitulku „a proti nepřátelům České republiky“  se uskuteční moderovaná akce, ve které vystoupí kromě občanů a odborníků i řada politiků.

Program akce a jména řečníků se budou postupně objevovat na FB – odkaz:
nebo

Někteří poslanci budou přicházet na Barikádu ze sněmovny ještě v průběhu zasedání, aby veřejnost informovali o aktuálním průběhu. Shromáždění na Malostranském náměstí je řádně nahlášeno a první část bude začínat už ve 13 hodin. Asi od 14, 30 bude pauza, kdy přítomní mohou vzájemně debatovat, případně podepisovat ve stáncích petice, nebo se jít schovat před hlášeným deštěm. Druhá část začne v 16. 30 a bude pokračovat i za tmy, dokud jednání ve sněmovně neskončí. Na programu jsou i satirické scénky a živá hudba.  Moderovat bude Lenka Procházková  a záhadná postava pana Helmuta. Kdo byl letos v Příčovach, tak ví o co jde...

Průběh setkání sice bude přenášen on line, nicméně uvítáme účast občanů, kteří nás přijdou podpořit přímo na Malostranské náměstí.


(rp,prvnizpravy.cz,foto:arch.)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?