Z toho značení se lidovecký Belzebub Bartošek asi už nevyzpovídá

politika

„Vypadá jako rakouskouherský trochu pominutý úředník, chová se však jako aktivista protektorátní  Ligy proti bolševismu a jedná jako pilný udavač. Jde o současného nejvýraznějšího  Rusobijce v zemi hájícího tu barvy ze stáje  pětikolky," zhodnotil  Belzebuba v politice nejmenovaný student politologie.

Z toho značení se lidovecký Belzebub Bartošek asi už nevyzpovídá
Ukrajina vlevo, Bartošek v protisměru vpravo. Z toho se Belzebub nevyzpovídá
23. ledna 2023 - 08:20

Asi už  tušíte, proč  si náš student politologie nepřeje být jmenovaný. Nechce,  aby  jej profesoři politologie považovali za kolegu a spolužáci za idiota.

Proč tolik projevů nepřízně vůči místopředsedovi Sněmovny?

„Stačí sledovat jakoukoliv besedu s tímto zlým navíc zjevem patřičně vybaveným lidoveckým politikem a nebudete se stačit divit.  Tuhle ten Belzebub s klidem prohlásil, že podporovatelé  mírového zastavení války  na Ukrajině  jsou pod vlivem ruských propagandistů, nu a protože mírová jednání chce zahájit a válčení na Ukrajině ukončit kandidát na prezidenta  Andrej Babiš, jsou i ti, co jej volili a nedej Bože budou volit, podporovatelé Ruska. Bartošek nálepkuje na koho si vzpomene přívlastky proruský, Putinovský a agresorský a jako autoritu si chudák vybral  na státní rozpočet z veletoku peněz pro neziskovky  přicuclé pokračovatele protektorátní  Ligy proti bolševismu  "české elfy".

Co by muselo ošklivé lidovecké holohlavé  kačátko udělat, aby už i samotní lidovci zjistili, že jim tento Jihočech škodí?

„Ono je to těžké, protože stejný slovník, jako má Bartošek,  mají i někteří ostatní lidovci, třeba i samotný předseda Jurečka. Ten loni klidně v televizním pořadu ČT24 doslova prohlásil, že Rusko musí dostat do držky a tvářil se tak, jako kdyby si někde u nějaké nelegální sázkové kanceláře vsadil na výhru Ukrajiny v této východní válce. Bartošek vidí mír na Ukrajině značně nereálný a to  jen za situace, že podle něho Rusové  vypadnou z Ukrajiny, vydají své válečné zločince k mezinárodnímu soudu a zaplatí všechny válečné škody. Komu však jde  o to, aby se teď hned zastavila na Ukrajině palba a aby tam už konečně neumírali lidé na obou stranách bojišť, těm se musí patřičně dát najevo, že  jsou sprosté proruské svině. Uvědomuje si ten Belzebub, jak tímto svým  postojem  pohrdá lidskými životy obyčejných po desítkách každý den umírajících  civilistů  ukrajinské i ruské národnosti?"



Jak si s tím lidovci poradí?

„Lidovci nijak nepřekypují dalšími osobnostmi než těmi myšlenkově vyprahlými,  kteří  se objevují v televizních besedách, což je vidět třeba při uvádění do provozu nového ministra životního prostředí. Bartošek povahou, zjevem a  jednáním lidovcům škodí a čím dřív si to stranická základna zabarvená do žlutomodrých barev uvědomí, tím to bude pro tuto bohumilou politickou společnost lepší. Bartošek totiž neškodí jen lidovcům, ale celému seskupení Spolu, kde zatím mlčenlivým dlouholetým členům ODS jeho slovník a nemyšlenkové postupy mohou začít  vadit stejně jako počínání prodavačky mobilů a ztělesněné zlo  ve Sněmovně."  

A jak to dopadne?
   
„Uvídíme, řekl slepý."

(ps, Prvnizpravy.cz, foto:ps)



Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?