Nymburská lávka získala dvě ocenění

regiony

Z celkového počtu pětadvaceti středočeských staveb se Lávka přes Labe dostala mezi sedm nominovaných.

Nymburská lávka získala dvě ocenění
Ocenění
2. října 2022 - 12:30

Čtvrteční galavečer v GASK Kutná Hora patřil 9. ročníku soutěže Stavba roku Středočeského kraje 2022 a  Nymburk přivezl dvě významná ocenění: Cenu hejtmanky Středočeského kraje 2022 a Zvláštní cenu České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě.

„Je nám ctí se letos zapojit do významné soutěže středočeských staveb i 30. výročního svátku české architektury – Stavby roku 2022 – díky unikátní lávce přes Labe. Děkuji všem, kteří na tomto velkém projektu pracovali, v čele s vedoucí odboru rozvoje a investic Bc. Zuzanou Nekovářovou, která měla projekt za náš úřad na starost. Výsledky této prestižní soutěže jsou velkým oceněním jejich práce. Zároveň držím naší lávce palce v celorepublikovém kole,“ říká starosta Ing. Tomáš Mach, PhD.

V hlasování veřejnosti pro Stavbu roku Středočeského kraje 2022 skončila lávka pátá.

„Děkujeme všem, kteří lávku podpořili. Před námi je vyhlášení prestižní Stavby roku 2022, která zahrnuje stavby z celé republiky, a veřejné hlasování je otevřeno do půlnoci 12. října 202.2 zde: https://bit.ly/hlas_stavbaroku22," dodává Mgr. Olga Vendlová, tisková mluvčí, Městský úřad Nymburk.

(jv,stredoceskenovinky.cz,foto:MeUNymburk)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?