Optický internet dorazil do Moravskoslezského kraje

regiony

ČEZ dokončil zasíťování více než 1500 domácností v Příboře a Vítkově vysokorychlostním optickým internetem pod značkou ČEZNET. Lidem to přinese velmi rychlé (až 1000 Mb/s), bezpečné a spolehlivé připojení k internetu za dostupnou cenu.

Optický internet dorazil do Moravskoslezského kraje
Ilustrační foto
4. srpna 2022 - 12:00

Postupně se nabídka může rozšířit až na několik tisíc domácností. Příbor a Vítkov na Opavsku jsou prvními dvěma městy v Moravskoslezském kraji, kde lidé mohou využít i další služby od ČEZ v čele s digitální televizi, VOIP hlasovou telefonií a službami datového centra.

„Chceme na severu Moravy působit dlouhodobě – ještě letos spustíme rychlý internet v dalších třech městech v kraji a v následujících letech chceme nabídku dále rozšiřovat. Každému zákazníkovi přitom vybereme kombinaci služeb na míru, aby přesně odpovídala potřebám jeho rodiny,“ říká Michal Drápala, generální ředitel mateřské společnosti Telco Pro Services.



Vedle rychlého internetu si lidé mohou objednat také internetovou televizi KUKI s výběrem až 142 televizních programů, s možností zpětného zhlédnutí pořadů či nahráváním. V případě, že mají chytrou televizi, nepotřebují ani set-top-box.

„Díky kombinaci kvality služeb a zajímavých cen chceme být pro zákazníky z řad domácností vždy tou nejlepší volbou. Zejména v posledním období se potvrdilo, že kvalita a rychlost domácího připojení k internetu je rozhodující,“ dodal Michal Drápala.

Moravskoslezskénovinky.cz informoval Vladislav Sobol, tiskový mluvčí ČEZ.

(rp,moravskoslezskenovinky.cz,foto:cez)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?