Policie hledá muže z vlaku na trati Přerov-Olomouc!

regiony

Od 24. října 2022 prověřují policisté přerovského obvodního oddělení případ kvalifikovaný jako výtržnictví.

Policie  hledá muže z vlaku na trati Přerov-Olomouc!
Podezřelý
8. prosince 2022 - 07:30

V uvedený den kolem poledne neznámý muž nasedl do vlaku směřujícího z Přerova do Olomouce a sedl si přes uličku od dvou mladých žen, které seděly naproti sobě. Naproti muži seděla u okna ještě další neznámá dívka. Při jízdě začal před dívkami onanovat a nemínil v tom přestat, ani když ho upozornily na jeho nevhodné chování. Zareagoval až na mobilní telefon, který jedna z poškozených vytáhla a začala ho natáčet. Zvedl se ze sedadla, odešel dál do vlaku a vystoupil v Olomouci. Dle doposud provedených šetření mohl muž do vlakové soupravy nastoupit na stanici v Otrokovicích nebo Hulíně.  

V souvislosti s šetřením případu policie zajistia fotografie, na kterých je podezřelý muž zachycen. Vzhledem k tomu, že se doposud nepodařilo zjistit jeho totožnost, obracíme se policie  s žádostí o pomoc na veřejnost.





„Prosíme o sdělení jakýchkoliv informací, které by vedly k jeho ztotožnění na bezplatnou linku 158 nebo na telefon stálé služby 974 778 651.  Děkujeme za spolupráci," vyzývá  mjr. Mgr. Simona Kyšnerová, tisková mluvčí, KŘP Zlínského kraje.

(rp,zlinskenovinky.cz,foto:krp zk)






Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 70%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif