Policie hledá svědky dopravní nehody

regiony

V pondělí 1. srpna 2022 krátce před třetí hodinou odpoledne došlo na křižovatce silnic III/01151 a III/01144 v obci Dolní Lomná k dopravní nehodě.

Policie hledá svědky dopravní nehody
Z místa nehody
6. srpna 2022 - 12:00

Cyklista jedoucí po vedlejší pozemní komunikaci od obce Bocanovice měl odbočovat vlevo na hlavní silnici ve směru na Jablunkov, kdy však zřejmě nerespektoval dopravní značení a nedal přednost v jízdě osobnímu automobilu jedoucímu po hlavní silnici od Jablunkova směr Horní Lomná. Tím došlo k nárazu přední části vozidla do levého boku cyklisty. Ten utrpěl vážná zranění a byl letecky transportován do zdravotnického zařízení.

Dopravní policisté žádají případné svědky, zejména osoby, které se v tu chvíli nacházely poblíž místa nehody na autobusové zastávce „Dolní Lomná, Mlýny“, aby poskytly svědectví k objasnění průběhu nehody. Policisté také uvítají případné záznamy z kamer umístěných ve vozidlech od řidičů, kteří místem v pondělí 1. srpna 2022 krátce před třetí hodinou odpoledne projížděli, a mohli tak zachytit samotnou dopravní nehodu.

„Občané mohou své informace sdělit osobně policistům dopravního inspektorátu Třinec či telefonicky na čísle 974 742 259 nebo 974 742 257, případně na bezplatnou telefonní linku 158. Policie veřejnosti děkuje za případné informace a pomoc," vyzývá nprap. Bc. Kateřina Kubzová, tisková mluvčí KŘP Moravskoslezského kraje.

(rp,moravskoslezskenovinky.cz,foto:krp msk)


Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 71%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 14%
transparent.gif transparent.gif