Policie: Pátráme po mladém muži z Karolinky na Vsetínsku

regiony

Vsetínští a zlínští policisté od pátečního odpoledne pátrají po pohřešovaném devětadvacetiletém muži z Karolinky na Vsetínsku, který odešel z domu ve čtvrtek večer a od té doby je nekontaktní.

Policie: Pátráme po mladém muži z Karolinky na Vsetínsku
Pohřešovaný
4. října 2022 - 07:30

Muž trpí psychickou  nemocí. Podle posledních informací by se mohl pohybovat v oblasti obcí Kašava, Ostrata, Velíková, Hrobice a okolí na Zlínsku.

Pohřešovaný muž je vysoký 175 cm, štíhlé postavy, má krátké tmavě hnědé vlasy, krátce střižené černé vousy a hnědé oči. Na sobě měl oblečenou zelenou bundu, zelený batoh, plátěné šedé kalhoty, obuté měl černobílé boty zn. Nike a na hlavě měl zelenou čepici s kšiltem a znakem vsetínského hokejového klubu. Pravděpodobně má nehty nalakované černým lakem na nehty.


Policisté propátrali všechna místa, na kterých by se podle dostupných poznatků mohl zdržovat, bohužel prozatím bez úspěchu. Žádají proto o pomoc také veřejnost.

„V případě, že mladého muže spatříte nebo máte informaci o tom, kde by se mohl zdržovat, volejte, prosím, na linku tísňového volání policie – 158," vyzývá por. Bc. Monika Kozumplíková, tisková mluvčí KŘP Zlínského kraje.

(rp,zlinskenovinky.cz,foto:krp zk)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?