Představení návrhu sportovní haly Jána Mahora

regiony

Městská část Praha 8 jménem místostarosty Jiřího Vítka zve obyvatele Prahy 8 na prezentaci architektonické studie plánované sportovní haly na sídlišti Ďáblice.

Představení návrhu sportovní haly Jána Mahora
Návrh sportovní haly Jána Mahora
9. srpna 2022 - 12:30

Prezentaci povede autor návrhu Ing. arch. Tomáš Podrázský a účastnit se budou rovněž zástupci sportovních klubů. Setkání s prezentací návrhu sportovní haly proběhne 29. 8. 2022 od 17:30 hod ve venkovním prostoru před bývalou nádražní budovou Praha–Libeň na Palmovce.

Během setkání bude představen návrh sportovní haly Jána Mahora, která má být umístěna ve školním areálu ZŠ Burešova na sídlišti Ďáblice. „Novou halu budou v rámci výuky využívat žáci základní školy, dále jednotlivé sportovní kluby a též ji bude moci využít i široká veřejnost," říká místostarosta Jiří Vítek (Patrioti).

Větší část haly tvoří víceúčelová hala pro míčové sporty s tribunami pro potřeby výuky základní školy a tréninku házenkářského klubu Sokol Kobylisy II. Nárazově je možnost halu využít pro víkendové turnaje s diváky. Návrh haly splňuje požadavky na házenou, volejbal, florbal, basketbal a futsal. Menší část haly je navržena pro tři badmintonové kurty využitelné pro profesionální tréninky i veřejnost. Součástí haly je menší víceúčelový sál/klubovna, šatny s hygienickým zázemím a prostory pro skladování vybavení apod.



„Umožňujeme veřejnosti vyjádřit se k předloženému návrhu sportovní haly, podněty je možné zaslat i elektronicky na oddělení plánování a rozvoje ÚMČ Praha 8 do 12. 9. 2022 včetně. Podněty budeme též shromažďovat během veřejného setkání 29. srpna," informoval Mgr. Martin Šalek, tiskový mluvčí ÚMČ Praha 8.

Prazskenovinky.cz informoval Mgr. Martin Šalek, tiskový mluvčí, Úřad městské části Praha 8.

(jv,prazskenovinky.cz foto:úmč)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?