Rozloučení s prázdninami na Riviéře láká na tanečníky ze StarDance

regiony

V Brně budou moci lidé v sobotu 27. a neděli 28. srpna oslavit konec prázdnin na koupališti Riviéra.

Rozloučení s prázdninami na Riviéře láká na tanečníky ze StarDance
Ilustrační foto
19. srpna 2022 - 11:00

Společnost STAREZ – SPORT, a. s., na akci Rozloučení s prázdninami připravila program vhodný pro celou rodinu. Děti rozpohybují tanečníci ze soutěže StarDance Honza Onder a Honza Tománek. Jejich kolegyně Veronika Lálová zase na brněnském koupališti zatančí v brazilských rytmech. Pro dospělé jsou nachystána večerní hudební vystoupení, která v neděli uzavře Lenka Filipová.

Prázdniny se chýlí ke konci a město Brno proto pro všechny zájemce připravilo zábavný konec léta. „Na koupališti Riviéra proběhne poslední prázdninový víkend již pátý ročník akce Rozloučení s prázdninami. Přes léto jsme se snažili pro děti vymýšlet spoustu zábavných aktivit. Nyní bychom s nimi chtěli oslavit také konec prázdnin. Děti si tak mohou užít poslední víkend plný zábavy, než se vrátí zpátky do školních lavic,“ říká Petr Hladík, první náměstek primátorky města Brna.

„Program začne již v sobotu v 10 hodin a bude věnován právě dětem, pro které vystoupí kouzelník Magic Alex. Poté bude následovat dopoledne nabité hudebníky rozličných žánrů. Návštěvníci se například od 11:30 mohou těšit na netradiční acapellu Yellow Sisters. Skupina vystoupí bez hudebních nástrojů a představí písničky z alba Zvěřinec, které je plné ukolébavek a říkanek,“ přibližuje program Hladík.

Od 13 hodin vystřídá kapelu na pódiu Tomáš Matonoha & přátelé s novým živým hudebním programem plným historek, vtipů a skečů. O hodinu a půl později svou vesmírnou hudbu s filmovými prvky zahraje kapela Kosmonopol následovaná skupinou The Silver Spoons, která hraje v žánru alternativního rocku. Sobotní večer od 18 hodin zakončí mladý zpěvák Sofian Medjmedj.



Nedělní program bude zaměřený na pohyb. Od 10:30 hodin si děti mohou užít bublinovou show, zatančit si s Honzou Onderem a Honzou Tománkem nebo se podívat na vystoupení Michala Nesvadby známého z Kouzelné školky. Od 14:30 se představí Ritmo Factory s Veronikou Lálovou a tanečníkem Andrém Negrao. Ti atmosféru jako na karnevalu v Riu de Janeiru vytvoří znovu v 17:15, tentokrát promenádou koupalištěm. Po programu plném tanečních čísel se návštěvníci Riviéry mohou od 16 hodin těšit na hudební skupinu Nebe. Dvoudenní program zakončí v 18 hodin oblíbená česká písničkářka Lenka Filipová. Hudební program po oba dny doplní také pestré sportovní aktivity, například lanový park či lekce jógy.

„Před dvěma měsíci jsme na brněnské přehradě na akci s názvem Léto na Prýglu společně prázdniny přivítali, nyní za nimi zbývá udělat pomyslnou tečku. Celodenní vstupné činí 50 Kč, děti do 14 let mohou přijít zdarma,“ uzavírá Martin Mikš, generální ředitel společnosti STAREZ – SPORT, a. s., která akci organizuje.
 
Jihomoravskénovinky.cz informovala Michaela Dittrichová, tisková mluvčí, STAREZ – SPORT, a. s..

(rp,jihomoravskenovinky.cz,foto:STAREZ – SPORT, a. s.)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?