Biden se očistil: Přece jenom to udělali ti Rusové!

zprávy

Anglo-americké tajné služby musely v posledních týdnech udělat mnoho směn navíc, aby mohly šířit tuto lahodnou lupičskou pohádku o vyhození plynovodů v Baltském moři:

Biden se očistil: Přece jenom to udělali ti Rusové!
Joe Biden, americký prezident
9. března 2023 - 02:20

Pachateli nebyli Putinovi Rusové (to už ale inteligentní lidé věděli), ani USA na příkaz prezidenta Bidena (podle odhalení držitele Pulitzerovy ceny Seymoura Hershe), ale – první překvapení! – proukrajinská skupina, která – druhé překvapení! – pracovala jako teroristická, aniž by věděla o Zelenském a vládě v Kyjevě.

A třetí překvapení! – mohli to být odpůrci prezidenta Putina, takže – čtvrté a maximální překvapení! – Rusové to vyhodili do povětří.



Lze si jen představit tvůrčí orgasmy zpravodajských fantazií, které musely propuknout na přísně tajných konferencích CIA a MI6, aby vytvořily tento přitažený příběh.

Politické pokyny musely znít: Očistěte Bidena a americkou angažovanost do běla, nenechte podezření padnout na ukrajinské hrdiny západních hodnot v Kyjevě, vrhněte podezření na rozptýlené proukrajinské síly, nejlépe na proukrajinské Rusy. A po splnění úkolu využít levicově liberální noviny „New York Times“ jako světově uznávaný komunikační orgán.


Tato zakázka byla vzorně splněna. Německé TV ARD a ZDF jsou potěšené. A v předním německém tisku se výbuch nakonec dostal na titulní stránku. Springerův „BILD" už pracuje na titulku: „Byli to přece jen Rusové!"

(rp,prvnizpravy.cz,pinews,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 83%
transparent.gif transparent.gif
Ne 10%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 7%
transparent.gif transparent.gif