Blaha: Proč všichni křičí? Putin jim splnil přání: Vypnul plyn!

zprávy

Nechápu, co všichni jančí. Putin splnil Čaputové její vlhký sen - vypnul plyn z Ruska. Zatím jen pro Polsko, Bulharsko. Gratuluji, vždyť tohle všichni rusobijci chtěli, či ne?

Blaha: Proč všichni křičí? Putin jim splnil přání: Vypnul plyn!
Ĺuboš Blaha, slovenský poslanec
27. dubna 2022 - 11:20

Zde se krásně ukazuje, jak je Čaputová zmatená. Vykřikovala do celého světa, prý odpojme se od ruského plynu. Stejně tak Remišová, stejně tak Heger.

A když se tak stane, tak zase vykřikují, že je špatný Putin. Už stačily výmluvy - pokud Rusko vypne Slovensku plyn, bude to jejich zodpovědnost. Nikoho jiného.



Slovenská ekonomika může kleknout, lidé nebudou mít s čím topit ani vařit, vrátíme se do středověku. Toto reálně hrozí. Už jste spokojená, madame? Už jsi šťastný, Hegre?

Co chytí rukama, to pokazí. Hrají si na Zelenského plyšáčky, posílají mu zbraně a ženou nás do války, se kterou nic nemáme. Tady je výsledek - ohrožují vlastní národ.

Ale tak je to ve všem. Slíbili, že pomohou lidem při zdražování. Po několika měsících přijdou s trapnou jednorázovou stovkou a komplet se vykašlou na ty nejohroženější - na seniory.

Slíbili, že zavřou Roberta Fica za korupci a vřískali, že jsme ukradli desítky miliard. A bum, pak se zjistí, že jediný, kdo kradl, byl Matovič... A Fica jdou zavřít za to, že to o něm prozradil.


Slíbili, že posílí bezpečnost na Slovensku a bum, předají naše letiště Američanům, podepíší okupační dohodu, předají naše obranné systémy na Ukrajinu a udělají z nás kolonii.

Slíbili, že dají dohromady školství a zdravotnictví a obě odvětví jsou před kolapsem. Vysoké školy tunelují, nemocnice ruší, zdravotníci jsou na pokraji sil a ve stávkové pohotovosti.

Slíbili sociální pomoc, ale odboráře ponižují, bankám nalévají miliony, řetězce bohatnou a běžné dělníky a živnostníky oškubali. Seniorům vzali, co se dalo. Celé špatně.

A teď to na nich celé padá. A když nám Rusko vypne plyn, poslední ať zhasne. Toto je výsledek Hegerovy vlády a Čaputové propagandy. Totální kolaps státu.

Není jiná cesta, než vyjít do ulic. Koalice nakonec určila, že Roberta Fica chce do vazby poslat ve čtvrtek – prosím, přátelé, přijďte po práci před parlament, musíme se vzepřít.

Nejen proti rozkladu právního státu. Pojďme protestovat za mír, proti válečným štváčům, proti neoliberálům, proti matovičovské mafii i americkým paničkám... Proti zlu.

Ve Slovácích to vře. V Polsku se vypíná plyn, my pojďme vypnout Hegera a Čaputovou. Čas dozrál - Slováci si berou Slovensko zpátky! končí svůj příspěvek na facebooku Ĺuboš Blaha, slovenský poslanec.

(rp, regionalninovinky.cz & prvnizpravy.cz, fb, foto:arch.)





43 - 9274490247 / 0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ6201000000439274490247 
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 64%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 18%
transparent.gif transparent.gif