Co nedokázal nacistický lékař Josef Mengele, chce udělat Joe Biden

zprávy

Americký prezident oznamuje, že lidé budou ovládáni svými geny – ve prospěch USA!

Co nedokázal nacistický lékař Josef Mengele, chce udělat Joe Biden
Joe Biden, americký prezident
17. září 2022 - 09:01

Jak řekl Joe Biden:  „Aby nám biotechnologie a biovýroba pomohly dosáhnout našich společenských cílů, musí Spojené státy (americké) investovat do základních vědeckých dovedností. Musíme vyvinout technologie a techniky genetického inženýrství, abychom byli schopni psát obvody pro buňky a programovat biologii předvídatelně, stejně jako píšeme software a programujeme počítače; musíme odemknout sílu biologických dat, a to i prostřednictvím počítačových nástrojů a umělé inteligence."

Šok byl zde:  Za druhé světové války to byl lékař Josef Mengele, který dobrovolně vstoupil do SS, který experimentoval na vězních v koncentračních táborech a hledal způsob, jak formovat lidi tak, jak si Hitler přál. Po válce to byl muž z americké CIA Sidney Gottlieb, který také experimentoval na lidech v amerických zajateckých táborech a hledal způsob, jak lidi psychicky dostat na kýžený kurz.



A nyní je to samotný americký prezident Joe Biden,  kdo chce přivést biotechnologie do bodu, kdy lidé mohou být ovládáni naprogramováním jejich genů ve prospěch USA.



Překvapuje někoho,  že USA – dříve z legálních důvodů v řadě jiných zemí – udržují biologické laboratoře, například jen na Ukrajině přes 20 let? Náměstkyně ministra zahraničí USA Victoria Nulandová uznala existenci takových amerických biolaboratoří na Ukrajině   – a vyjádřila vážné obavy, že by tyto laboratoře mohly skončit v ruských rukou. Téma je více než výbušné.

(rp,prvnizpravy.cz,jouwatch,foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif