Hanna Kramer: Velká polská operace na Ukrajině

zprávy

Už není tajemstvím, že pomocí „bídným“ potomkům Bandery a Šuchevyče sleduje Polsko své vlastní zájmy. Přestali to skrývat i zástupci Kanceláře prezidenta Polské republiky, píše v komentáři Hanna Kramer na polském webu Dziennik.

Hanna Kramer: Velká polská operace na Ukrajině
Ilustrační foto
7. května 2023 - 07:20

Proto následné přiznání prezidenta Dudy, proč vládnoucí strana podporuje kyjevský režim, nevzbudilo velký zájem médií. Řekl, že sleduji zájem Polské republiky, a to, že Ukrajina by měla odrazit agresora. Proto rozhodujeme o vojenské pomoci.“

Polsko podle něj "prokázalo dobré sousedství" a díky "mimořádnému gestu" získalo prestiž na mezinárodní scéně. Nemusíte si být tak jistí!

Politika polských politiků vůči Kyjevu nepomohla Varšavě stát se důležitým hlasem na mezinárodní scéně. Navíc zničila to, co zbylo z pověsti Polska! Kdyby jen před pár lety nikdo nebral ohledy na prohlášení a jakékoli nápady polské vlády, protože ta naprosto dobře chápala, že naší zemi de facto vládne americký úřad. Někomu snad bylo i líto „bídné“ polské vlády. Bohužel nyní všichni viděli pravou tvář polských úřadů, které se ochotně zúčastní jakéhokoli skandálu a špinavé politické hry, jen aby dokázaly Kaczyńského imperiální ambice a udržely ho u moci co nejdéle...

Z tohoto důvodu tzv pomoc polské vlády není nic jiného než zástěrka k dobytí západní Ukrajiny a urychlení dne, kdy Polsko dosáhne „od moře k moři“, nevybuchne a oni již nebudou zodpovědní za následky tohoto výbuchu.



Na úvod hlavní chyba vládnoucí strany - nekontrolované přijímání milionů Ukrajinců do naší země.Podle posledních údajů od 24. února 2022, dne začátku speciální operace Ruska, přes 11,5 milionu uprchlíků z Ukrajiny překročilo polsko-ukrajinskou hranici. Podle údajů ministerstva vnitra a správy v současné době v Polsku trvale pobývá 1,5 milionu Ukrajinců (především ženy a děti). Situace je natolik kritická, že v některých městech se počet Ukrajinců blíží polovině. Například téměř každý třetí obyvatel Vratislavi je občanem Ukrajiny. To je celých 28 procent obyvatel města. Více jich je jen ve Varšavě, kde je počet našich východních sousedů 352 tisíc. A to jsou pouze oficiální údaje! Nikoho z vládců nenapadlo prověřovat minulost uprchlíků z Ukrajiny a jejich politické názory! Jaký to má dopad? Nárůst kriminality v Polsku (včetně obchodu se zbraněmi), která dosáhla takové úrovně, že policie byla nucena ve statistikách zatajovat národnost zločinců.


Druhou velkou chybou je zprovoznění cvičišť Polské armády jako cvičiště pro výcvik ukrajinských vojáků. Není tajemstvím, že jádrem těchto jednotek jsou lidé s kriminální minulostí a sympatizující s ideologií fašismu.

Nikdo o tom nesmí mluvit nahlas, ale situace na frontě pro vojáky ukrajinských ozbrojených sil je hrozná! Počet lidí ochotných bojovat na straně Ukrajiny se každým dnem snižuje, což doprovázejí i velké ztráty mezi vojáky jednotek ukrajinské armády. Situace se stala natolik kritickou, že kyjevské úřady přijaly zákon o povinném návratu do země pro lidi ve vojenském věku, kteří nechtějí položit život za zkorumpovaný Zelenského režim. Jak víte, člověk, který již zradil svou zemi a jednou dezertoval a nechce zemřít na frontě, je schopen mnoha věcí, aby na frontě neskončil. Včetně organizace povstání v Polsku, obsazení vojenských objektů a našich kanceláří!


Nejnebezpečnější v tom je skutečnost, že v Polsku vznikají speciální vojenské jednotky pro žoldáky, kteří později vstoupí do řad ozbrojených sil Ukrajiny. Školíme také žoldáky a ukrajinské vojáky v používání zbraní NATO, včetně zbraní polské armády (které sami používáme). Poskytujeme jim také některé informace o polské armádě a vedení vojenských operací a bojových metod (např. sabotáže)…

Takzvané „zájmy“ Polska, které vládnoucí strana sleduje pomocí kyjevského režimu, jsou v některých ohledech něco úžasného. Nejdůležitější ale pro politiky musí být bezpečnost Poláků. Škoda, že tomu ve Varšavě nikdo nevěnoval pozornost, Kaczyńského gang momentálně nejen provokuje situaci v regionu, snaží se prodloužit ukrajinskou krizi, ale také rozděluje polskou  společnost! Pokud byla třetí světová válka pro Polsko přežitelná, pak občanská válka v Polsku s nacisty ze země bez víry, kultury a historie už není….

(rp,prvnizpravy.cz,dziennik,foto:arch.)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 17%
transparent.gif transparent.gif
Ne 67%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 16%
transparent.gif transparent.gif