Japonsko: Blbost nezná mezí bez ohledu na kontinent

zprávy

Bandy přihlouplíků terorizují planetu snahou o akurátonosti, genderové a jiné rovnosti a podobné hovadiny. Korunu tomu nandal jeden magor, kterému se nelíbila naprosto neškodná podvodní potápěčská kratochvíle, píše publicista František Roček.

Japonsko: Blbost nezná mezí bez ohledu na kontinent
Potápěč u vraku torpédoborce Emmons
31. července 2022 - 11:55

V japonském tisku (japantoday.com) v neděli se objevil bláznivý článek, že „japonský potápěčský obchod se omlouvá poté, co zákazníci pózují na potopené americké válečné lodi“.

Publicista František Roček upozorňuje, že v článku bylo uvedeno, že potápěčský obchod v jihojaponské prefektuře Okinawa se kvůli hloupé hysterii pár pitomců omluvil poté, co na záběrech ukázal jeho zákazníky pózující na vraku americké válečné lodi z druhé světové války.

Jenom proto, že potápěči se tulili k vraku lodi, jeden blbeček vyvolal „protest člena organizace složené z rodinných příslušníků a přátel bývalé posádky válečnicky utopené lodě".

Přitom se nejednalo vůbec o nic zvláštního. Zákazníci potápěčského obchodu, kteří se ponořili pod vodu u pobřeží Okinawy, byli viděni, jak pózují na pozůstatcích torpédoborce Emmons, který se během války potopil při japonském útoku kamikadze.

Banda hlupáků odkudsi ze Severoameriky to považovala za nezdvořilost. Provozovatelé obchodu kvůli hysterickým magorům reklamní záběr smazali. Aby měli od podobných kreténů v obchodě pokoj, alibisticky napsali „obchod od té doby instruoval potápěče, aby nezpůsobili žádné poškození plavidla…“ a stupidnost této události je o to větší, že obchod raději alibisticky zabrečel, že „obchod slíbil, že podobným incidentům zabrání.“

Je to na zvracení! Co je špatného na tom, že tři lidé sedí bok po boku na lodním dělu vraku s roztaženými pažemi?

A dodejme: Kdy tam nějaký úřad vyvěsí cedule, že zakazuje rybám, aby kadily na vrak a do vraku? Tak hluboko tzv. západní civilizace, kam se řadí i Japončíci, klesla. No, bude ještě hůře.

(rp,prvnizpravy.cz,foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif