Jsou Rusové novými Židy Evropy? Zítra nový Černobyl?

zprávy

<< GLOSA >> Za prvé, nezodpovědná palba na jadernou elektrárnu Záporoží okupovanou Rusy. Bomby nebo střely padají z nebe, nikdo nemůže znát jejich původ: nejlepší západní reportéři narážejí na tuto záhadu.

Jsou Rusové novými Židy Evropy? Zítra nový Černobyl?
Ilustrační foto
20. srpna 2022 - 21:48

USA se omlouvají, ale pokud jde o letadlo, a o věznici, žádné satelitní důkazy, satelity byly v údržbě. Tato moderní výbava není spolehlivá.

EU na popud Zelenského, pobaltských zemí a Finska bude koncem srpna jednat o zákazu turistických víz pro všechny Rusy.

Tato touha učinit je kolektivně odpovědnými za válku začala zákeřně: Tu a tam jsme přiměli zákazníka zaplatit více z prostého důvodu, že byl Rus, zablokovali jsme jeho bankovní účet nebo zakázali turistickou návštěvu .

Dříve si francouzští králové a šlechta vypůjčovali ze všech sil od židovských bankéřů, poté byli z království vyhnáni, když už jim králové nemohli splácet dluhy! Jako metoda trochu mazaná, ale účinná.

Dnes Francie a další členské země EU chtějí ruský plyn, ale bez zaplacení! A pak obviňujeme Rusko ze všeho zla! Přirovnání je znepokojivé...

Nakupujeme tedy plyn z jiných zemí přes „kruhové objezdy“, který přesto pochází z Ruska, a pak za něj platíme mnohem více! Najednou zášť vůči Rusům, kteří bohatnou na hřbetech poctivých Francouzů...



O vízech, o těchto diskriminačních opatřeních bude koncem srpna diskutovat EU - a některé země jako Finsko a Estonsko už začaly. .. Zdá se, že jen málo evropských vůdců v tom vidí morální problém, pouze technické potíže, zejména oddělit „dobré Rusy“  » (političtí uprchlíci, odpůrci války) zlých... Jak na to? S policejními psy? Nebo nošením rudé hvězdy, nebo – moderněji – veřejným označením na Facebooku?

Takže ano, jsou Rusové novými Židy?

Kdy budou na průčelí pařížských kaváren nápisy: „Rusové a psi nesmí do podniku“?

Salman Rushdie po útoku: Hej, nemá platnost fatwy datum vypršení? Ale ne, fanatismus je velmi trvanlivý. Škoda, že bude další drama, než znovu objevíme, kdo jsou naši skuteční nepřátelé .

MacDonald znovu otevře některé „restaurace“ na Ukrajině. Zkracování délky života Ukrajinců nezdravým jídlem, na to se muselo myslet... Trochu pomalé, ale kruté. Nevěděli jsme o této dohodě McDo s Ruskem.

(rp,prvnizpravy.cz,agoravox,foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif