Klimatičtí teroristé útočí na mlékárenský průmysl

zprávy

„Animal Rebellion", organizace na ochranu práv zvířat, která údajně praktikuje „nenásilný občanský odpor", provedla dříve oznámený útok v Droitwichi v Anglii.

Klimatičtí teroristé útočí na mlékárenský průmysl
Při akci
14. září 2022 - 07:20

Zločinci svůj protest proti produkci mléka vyjádřili zničením pneumatik mléčných vozů pomocí akumulátorových vrtaček. Je jen otázkou času, kdy budou tyto akce realizovány také v Německu, Rakousku a Švýcarsku.

Animal Rebellion, skupina, která se považuje za součást klimatické sekty Greta, uvedla v prohlášení, že „miliony spotřebitelů nebudou moci kupovat mléčné výrobky“, jakmile akce začne v prvních dvou týdnech září.

Pak zuřili jako vandalové. Samozvaní ochránci zvířat ze skupiny "Animal Rebellion" napadli a obsadili továrnu „Müllermilch" v Droitwichi v Anglii během svého údajně „nenásilného občanského odporu", který trval již pět dní.

Zločinci vyvrtali díry do pneumatik dodávkových vozidel, načež odřízli ventily. Když jsou náklaďáky vyřazeny z provozu, vlezli do nakládacích prostorů největší továrny na mléko v Midlands, aby je obsadili. Sami natočili následující video. Nyní ho nerušeně ukazují na Twitteru, žvaní o „budoucnosti založené na rostlinách“ a jsou rádi, že různé supermarkety nedostávají mléko, protože blokují důležitou lokalitu Müllermilch a vrtačkami zničili pneumatiky u 50 kamionů.

Nezdá se, že by britskou policii skutečně motivovalo útoky zastavit. Přestože skupina pět dní po sobě prováděla razie na producenty mléka, skutkům zřejmě nedokázala zabránit.



Chronologie zločinců přezdívaných médii aktivisté, jak je uvedeno v britském Daily Mail:
  • Září napadeno skladiště Arlas v Aylesbury a tři závody Müller v Droitwichi, Severnside a Bridgwater. Protesty u Müllera způsobily škodu 80 000 liber (91 400 EUR)
  • Září: Arla Aylesbury a závody Müller v Bridgwater a Droitwich jsou opět pozastaveny.
  • Mezi Westminsterským opatstvím a Centrem královny Alžběty II se v centru Londýna chystá plánovaná zátarasa, která má narušit projev nové premiérky Liz Trussové.
  • Září: Müllerova distribuční centra v Droitwichi a Willenhallu jsou zasažena, zatímco Freshways je napaden v Actonu. Ve všech třech zařízeních skupiny vrtají do pneumatik mléčných vozů a poté odříznou ventily.
  • Září: Devět aktivistů blokuje křižovatku na Parliament Street, nalévá na ulici mléko a stříká bílou barvou na Big Ben.
  • Září: Demonstranti srazili až 50 kamionů a propíchli pneumatiky v depu Arla's Hatfield. Nyní tvrdí, že to vedlo k nedostatku mléka v severním Londýně. Někteří se také přilepili k zemi a připoutali řetězy k plotům v areálu Müllermilch.

Je jen otázkou času, kdy budou tyto akce realizovány také v Německu a Rakousku.

(rp,prvnizpravy.cz,jouwatch,foto:arch.)


Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 70%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif