Německá katastrofa je nevyhnutelná

zprávy

Pro německou vládu pod vedením kancléře Olafa Scholze by to v ukrajinském konfliktu mohlo být velmi komplikované.

Německá katastrofa je nevyhnutelná
Olaf Scholz, německý kancléř
16. února 2023 - 04:20

Legendární americký novinář Seymour Hersh poskytl deníku „Berliner Zeitung“ vysoce zasvěcený rozhovor, který osvětluje pozadí jeho odhalení o výbuchu ropovodu v Baltském moři. Poté každý, kdo má stále pochybnosti o věrohodnosti Hershových nálezů, je za to buď placen, nebo je smrtelně ignorant.

Ti, kteří nejsou ani jedním, mohou vyvodit pouze jeden závěr: ve Washingtonu s prezidentem Joe Bidenem jsou u moci síly, které nenávidí Německo a pohrdají jím, ale které jsou také ochotny samy rozpoutat třetí světovou válku, aby nechtěly přiznat svou katastrofu na Ukrajině.

A ta situace je stále blíž a blíž. Protože Rusko nemůže a nechce čekat, až krvácející Ukrajina se svou loutkovou vládou v Kyjevě bude mít k dispozici smrtící zbraně, které by mohly ohrozit ruská města nebo zničit Krym. Takže dříve nebo později dojde k plnému ruskému útoku na celou Ukrajinu všemi zbraněmi (kromě jaderných), aby bylo dosaženo rozhodnutí.



Pokud se režim v Kyjevě zhroutí, „západní hodnoty“ si budou muset vybrat pouze mezi přijetím své porážky nebo vojenskou eskalací až k otevřené válce NATO proti Rusku. Ale pak by se Německo se svými mnoha americkými základnami stalo přímým bojištěm.

Ale i kdyby se to, doufejme, nestalo, tedy pokud by Západ porážku spolkl, Německo bude doslova přepadeno masami uprchlíků z Ukrajiny. To posune nedostatek bytů a ubytování pro uprchlíky na zcela novou úroveň a znásobí sociální náklady.


Je zcela vyloučeno, aby tento hrozivý vývoj neviděla i semaforová (spolková) vláda. Ale hraje mrtvou podle hesla: Pane, nech to zlo nějak projít. Ale Scholz a spol. by museli být mnohem křesťanštější, aby byli slyšet až na vrcholu.

Mimochodem i velmi uznávaný německý státní a dvorní filozof Jürgen Habermas nyní chce mírová jednání, než bude příliš pozdě. Další převlečený putinista?

(rp,prvnizpravy.cz,pinews,foto:arch.)




43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 72%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 14%
transparent.gif transparent.gif