P.C.Roberts: Kolaps západního narativu o Covidu

zprávy

Projekt Veritas,nejvýznačnější hlasatel pravdy v současném západním světě, zaznamenal slova Jordona Thristona Walkera, ředitele výzkumu a rozvoje strategických operací firmy Pfitzer a současně i vědeckého plánovače její vakcíny mRNA Jordona Thristona Walkera.

P.C.Roberts: Kolaps západního narativu o Covidu
Paul Craig Roberts, americký publicista
2. února 2023 - 07:20

Jordon Thriston Walker vyřkl při popisu plánu firmy zmutovat stávající viry tak, aby to byla právě tato společnost, která v příštím kole kovidové pandémie shrábne získy z budoucího a očekávaného prodeje vakcín.

Jde o přiznání skandálnější, než jaké kdy v souvislosti s covidem padlo. A neočekávejte, že se o něm dovíte z domácích prostitujících se médií. A nečekejte ani to, že Kongres bude Walkerův výrk vyšetřovat. Neudělá to proto, že tímto vyšetřováním by ohrozil dary, které od Big Pharmy, kam firma Pfitzer patří, dostává. Takže zločiny Big Pharmy budou v nezmenšené míře pokračovat i nadále. Video s Wakerovým přiznáním můžete vidět zde: https://rwmalonemd.substack.com/p/project-veritas-has-broken-pfizers?utm_source=substack&utm_medium=email#play.

Dr.Robert Malone takto charakterizuje americký farmaceutický průmysl: „Je bez soucitu. Jeho tvář vyjadřuje potěšení a nezájem o lidské tragédie, které zapřičiňuje. Naopak libuje si ve škodách, které lidem a národu působí. Neuvědomuje si hrůzu, která je v jeho slovech i v samotné struktuře jeho jazyka obsažena. Je posedlý vírou ve svůj vlastní nárok. Je oslavou korupce, je bez zrníčka moudrosti, je narcistní a bez sebeuvědomění si základní zvrácenosti své duše. Pohleďte do tváře tohoto velvyslance z jiného světa a uvědomíte si: Takhle hluboko jsme se tedy propadli. Toto je kultura, která nám přinesla tuto globální lidskou tragédii“.

Zatímco Big Pharma a její marketingový agent americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv pomáhají uvádět na trh vakcínu pro kojence, čímž poprvé v historii způsobují infarkty i u dětí, ukončila britská vláda posilovací očkovací kampaň pro osoby mladší 50 let. Ale očkovací program zde pokračuje pro „vysoce rizikové osoby“ a na ochranu Národní zdravotnické služby.



Nedávný průzkum v USA ukázal, že 48% respondentů má za to, že nadměrná  náhlá úmrtí způsobuje očkování proti covidu, 35% lidí si to nemyslí, a 28%  zná něoho, kdo zemřel po očkování. A Steve Kirsch, který se zabýval pravdou o „vakcíně“ jako málokdo jiný, dospěl k závěru, že „záznamy úmrtí ukazují, že vakcíny proti covidu zkracují život po celém světě“. Viz: https://stevekirsch.substack.com/p/the-death-records-show-the-covid?

Takže drazí čtenáři. Americký farmaceutický průmysl, američtí politici jako Joe Biden i vaši vlastní politici a zkorumpovaní lékařští byrokraté jako Tony Fauci, prostitující se média, vaše školy a univerzity, armáda a nemocnice vás přiměly k tomu, abyste se nechali píchnout smrtící látkou. Nadměrná úmrtí po očkovací kampani v tabulkách pochopitelně chybí. Plodnosti ubývá a důkaz o prospěšnost vakcíny chybí. Zatímco hlasů, že vakcína problém zhoršuje, přibývá.

Viz:
https://www.globalresearch.ca/professor-byram-bridle-no-evidence-any-vax-benefit/5806102

(rp,prvnizprav.cz,pcroberts,přeložilLubomír Man,foto:arch.)




43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX







Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif