P.C.Roberts: Ženou Židé opět západní svět do fatální války?

zprávy

Mým zájmem je upozorňovat na  převahu  propagandy a lži nad pravdou. Ron Unz má stejný zájem, píše Paul Craig Roberts.

P.C.Roberts: Ženou Židé opět západní svět do fatální války?
Paul Craig Roberts, americký publicista
30. září 2022 - 07:20

Čtyři měsíce poté, co se objevil můj sloupek „Lži o druhé světové válce“ (https://www.paulcraigroberts.org/2019/05/13/the-lies-about-world-war-ii/ ), Unz použil příběh dále ve své dlouhé zprávě „Pochopení druhé světové války“ (http://www.unz.com/runz/american-pravda-understanding-world-war-ii). Unzovy sloupky bývají monografie nebo malé knížky, daleko za hranicemi pozornosti většiny Američanů. Unz mi dal svolení k opětovnému vydání jeho monografie po částech. Toto je první díl: https://www.paulcraigroberts.org/2019/11/19/the-truth-about-world-war-ii-is-beginning-to-emerge-74-years-later/
Tyto tři články byly několik let nejčtenějším materiálem na mém webu.

Stejně jako průzkum historie druhé světové války Rona Unze objasnil, že Židé nesou velkou odpovědnost za druhou světovou válku, jsme opět připraveni na to, abychom byli vedeni k válce Židy, kteří pod jménem neokonzervativců opět dominují americké vládě, jako tomu bylo v Rooseveltově době. Pouze tentokrát bude válka jaderná a naše poslední.



V Bidenově režimu zastávají všechny mocné pozice Židé – generální prokurátor (policie), ministr financí, ministr zahraničí. V Bidenově kabinetu není jediný bílý anglosaský protestant. Co vysvětluje, že v zemi nežidů nepatrná menšina Židů zaujímá mocenské pozice ve vládě USA, mocenské pozice v médiích, zábavě, administrativě a fakultách Ivy League a ve financích?

Židé ve vysokých funkcích americké vlády provedli na Ukrajině v roce 2014 politický převrat, při kterém byla instalována washingtonská loutka pověřená vytvořením konfliktu s Ruskem. Nyní máme americký útok na ruské plynovody Nord Stream, jak slíbila Victoria Nulandová, stejná úřednice židovského ministerstva zahraničí, která v předchozí administrativě dohlížela na protiruský převrat na Ukrajině, který odstartoval současný stále se rozšiřující konflikt.

Židovská účast na podněcování 2.světové války je pochopitelná, protože sionisté viděli jako výsledek vytvoření Izraele. Jaký je ale jejich motiv dnes? Myslí si, že válka a sankce mohou obrátit Rusy proti Putinovi a způsobit kolaps, který jim umožní zmocnit se kontroly nad Ruskem jako za Jelcinových let, nebo je to tím, že se stali služebníky své ideologie hegemonie USA sloužící Izraeli?

Ať už mají v úmyslu cokoli, zdá se, že válka je pravděpodobným výsledkem židovské kontroly nad vládou USA v osudovém okamžiku dějin.

(rp,prvnizpravy.cz,pcroberts,foto:arch.)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?