Ron Paul: Pojďme změnit směr, teď je šance

zprávy

<< VIDEO >> Americká novinářka Kim Iversenová v pořadu The Kim Iversen diskutuje s Ronem Paulem na téma ukončení válek, zda je to vůbec možné.

Ron Paul: Pojďme změnit směr, teď je šance
Ron Paul
21. února 2023 - 06:20

„Jsem naštvaný na to co se nyní děje ve Spojených státech, máme strach z války, obavy z války proti americkému lidu ze strany naší vlastní vlády. Kdyby tak šlo mávnutím kouzelné hůlky zbavit se vojensko-průmyslového komplexu… ," říká Ron Paul, americký lékař a bývalý člen Sněmovny reprezentantů USA.

KI: Myslím,  že problém je v tom, že máme neustále rostoucí rozpočet pro vojenskoprůmyslový komplex a ten se nepřestane nikdy zvyšovat, proč s tím nemůžeme přestat?

„Myslím, že existují vnější síly, které to nedovolí, vlády odrážejí nálady lidí, takže to chce trochu strachu, aby lidé souhlasili, ale když se lidi „probudí“ tak může nastat změna," odpovídá Ron Paul.

KI: Teď je virus Rusko, ale brzy to bude Čína..

„I když se pokusíte upravit všechen ten falešný propagandistický hluk o Číně, když ale myslíte na Deep State a neviditelnou vládu, tak vidíme, že nemáme vládu, která bude reagovat, když přijde tlak, jestli je to CIA, která není monitorována, nebo FED, který může všechno financovat, zachraňovat vlády a všechny druhy válčících frakcí po celém světě. Takže problém je z krátkodobého hlediska velmi, velmi velký, ale stačí jen přeřadit a pojďme jiným směrem, teď je šance, lidé jsou ale nedbalí, myslím, že jsme proti tomu co děláme na Ukrajině, ale my se musíme soustředit na Čínu…já si myslím, že je to hodně hluku, který udržuje mainstream…," pokračuje Ron Paul.

Celý rozhovor


(rp,prvnizpravy.cz,youtube,foto:arch.)




43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 64%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 18%
transparent.gif transparent.gif