Von der Leyenová! A vpřed! Za válku na Ukrajině!!!

zprávy

Ursula Von der Leyenová (předsedkyně Evropské komise), která, aniž by byla někým zvolena, řídí hospodářskou politiku EU a viděla, že ke svému měsíčnímu platu ve výši 29 205 eur dostává navýšení o 2 500 eur ; nebo 31 705 eur čistého a nezdanitelného.

Von der Leyenová! A vpřed! Za válku na Ukrajině!!!
Ursula von der Leyenová, předsedkyně EK
31. srpna 2022 - 06:20

Evropská organizace a jejích 30 000 zaměstnanců/členů/správců měli kvůli inflaci (zčásti jimi způsobené) nárok na 8,50% nárůst, aby kompenzovali ztrátu své kupní síly...

Ursula Von der Leyenová, známá jako Cruella Von der Lahaine , nyní vydělává více než 30 000 eur měsíčně, ale nadále požaduje úsporná opatření téměř všude v Evropě a doporučuje 15% snížení spotřeby energie v očekávání zimy, která by mohla být velmi krutá.

Řeže navíc kvůli svým šíleným rozhodnutím a své bandě nikým nevolených korupčníků! Troufám si zmínit její krátké výlety tryskáčem, jejího auta s řidiči, její noci v palácích, její 5hvězdičkové restaurace a možná i její šatník od LVMN, přítelkyně multimiliardářů...

Nezapomeňte, že předsedu Evropské komise jmenoval Evropský parlament na návrh Evropské rady, instituce, která sdružuje hlavy států nebo předsedy vlád 27 členských států Evropské unie. Totéž platí pro komisaře, kteří jsou uvedeni (a tedy nevoleni) do Evropské komise hlavami států nebo vlád členských států. Tato jmenování jsou ve skutečnosti volbou akcionářů nadnárodních společností a bankéřů, kteří financovali kampaně těchto hlav států nebo vlád, které jsou tedy pod kontrolou oligarchie, ve svých příslušných zemích. „Veřejní činitelé“ jsou tedy vybíráni od počátku podle jejich schopnosti uspokojit politiku, o které rozhodli hlavní držitelé kapitálu,nebo miliardáři financující lobbistické firmy sídlící v Bruselu.

Pro Francii 10 miliardářů, kteří diktují své  vůle Macronovi & Co, stejně jako všem stranám, včetně opozice.



Co byste měli vědět:

Nadnárodní společnosti (a jejich miliardáři) chránění „architekturou beztrestnosti“ se zcela legálně rozvíjejí podle této benevolentní „architektury“, která byla zavedena prostřednictvím evropské ústavy (v roce 2005 ji odmítlo 55 % Francouzů, ale vrátilo ji zpět sedlo Nico/Sarko v roce 2008 s pomocí zástupců). Pak přichází Evropská komise/Evropský parlament, dohody o volném obchodu a investicích, Světová obchodní organizace (WTO), politiky strukturálního přizpůsobení uložené Mezinárodním měnovým fondem (MMF), svět, WHO, evropská banka a prostřednictvím agresivních podpora partnerství veřejného a soukromého sektoru (PPP) a NATO, za nitky dnes tahá Biden.

Abyste plně porozuměli , musíte jít do srdce této dobře promazané „architektury“ a jejího ozbrojeného křídla, kterým je nechvalně známý systém „urovnání sporů mezi investorem a státem“ (ISDS): Zcela soukromý arbitrážní mechanismus, který umožňuje nadnárodním korporacím žalovat vlády, když se domnívají, že jejich budoucí zisky jsou ohroženy novými opatřeními nebo politikami, které posilují sociální a environmentální ochranu. Tento mechanismus tak neutralizuje samotné funkce států, jejichž primární odpovědností by bylo hájit veřejný zájem a chránit blaho občanů před soukromou chamtivostí. Z toho plyne zásadní asymetrie moci: Na jedné straně nadnárodní společnosti, které prosazují svou vůli prostřednictvím „tvrdého“ a závazného mezinárodního práva, sankcionovaného smlouvami a arbitrážním systémem, který mají k dispozici; A na druhé straně, samy podléhají pouze „měkkým“ zákonům prostřednictvím svých politik společenské odpovědnosti (CSR) a jiných podobných nepenalizačních přístupů.

V návaznosti na to, co bylo právě řečeno , a s ohledem na evropský kontinent jsou to tedy nadnárodní společnosti, které prostřednictvím právníků a lobbistů drží za ruku ty, kdo píší texty zákonů jejich zájmů, pak různými způsoby (dary, korupce , tlak) je vrátit zpět do rukou poslanců Štrasburku, aby se o těchto „návrzích“ hlasovalo. A tak mohou tyto nadnárodní společnosti postupovat otevřeně a přitom respektovat zákon... Vyrobeno a pro sebe.

Všichni vysocí „úředníci“ Evropské komise byli jmenováni za ochotu vyhovět přáním těchto „architektur“. Typickým příkladem těchto inbreedingových „rande“ je tato Von der Leyenová, celoživotní přítelkyně generálního ředitele Pfizer Albert Bourla, známý jako Mister Covid, a také její manžel Heiko Von der Leyen, lékařský ředitel americké biotechnologické Orgenesis.která má platformu očkovacích látek na bázi buněk zaměřených na koronavirus 2 (SARS-CoV-2), virus, který způsobuje COVID-19... prospěch z laboratoří jeho přátel a příbuzných... Kdyby k takovým sblížením došlo v Africe nebo jinde, křičeli bychom na banánovou republiku, ale jak pochází z „mezinárodního společenství“, pak se tam nedotkneme všech tito nezbední přátelé a Von der Leyenová! A vpřed! Za válku na Ukrajině!!!

(rp,prvnizpravy.cz,agoravox,foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif