Vyzbrojí Biden Zelenského pro „StarWars“?

zprávy

V minulých dnech německý soud odsoudil babičku, protože pracovala jako sekretářka v nacistickém koncentračním táboře. Soudci neprojevili slitování ani pro její pokročilý věk, 97 let, ani pro její jistě spoluúčast, ale ve srovnání s armádou okrajovou roli.

Vyzbrojí Biden Zelenského pro „StarWars“?
Ilustrační foto
25. prosince 2022 - 06:20

Je to hanebné plýtvání časem a veřejnými penězi vzhledem k tomu, že během několika let bude muset čelit Božské spravedlnosti: jediné nepodplatitelné a schopné soudit její srdce až do konce, a tedy i její skutečné zločiny, její záměrný souhlas se zlem nebo povinnému podřízení se mu.

Právě proto, že se bavíme o písařce, které tehdy bylo dvacet let a ne o veliteli SS.

Stalo se tak pouhých pět dní po hlasování OSN, ve kterém skupina 50 zemí, včetně Německa, Itálie a USA, odmítla rezoluci Ruska (hlasovalo 120 dalších národů) proti propagaci a glorifikaci nacismu. Zvláštní, že?

Americký prezident Joe Biden vřele přivítal ukrajinského prezidenta Vladimira Zelenského, který se představil před Kongresem ve Washingtonu a řekl zlověstnou lež, že ukrajinské děti, bohužel naučené k používání pušek, žádaly jako vánoční dárek zbraně k boji proti Rusům.

Zelenského, jak ví každý, kdo studuje fakta a historii a nespoléhá se na média sponzorovaná NATO, často doprovázeli vojáci se znakem nacistické Třetí říše na přilbách.


A stejně jako italský místopředseda Meloniové vlády chválil neonacisty z batalionu Azov, který byl po léta odsuzován za válečné zločiny Amnesty International, bez jakýchkoli následků ze strany Criminal Mezinárodní soudní dvůr.

Jsou to stejné polovojenské jednotky, které jsou součástí Ukrajinské národní gardy, většinou zajaté jednotkami ruského prezidenta Vladimira Putina v Mariupolu a poté zavřené ve věznicích na Donbasu , které bombardovala ukrajinská armáda, když se začali přiznávat ke svému krutému porušování lidských práv.



Bílý dům se rozhodl poskytnout mladému "neonacistovi" v Kyjevě (Zelenskému, pokud byly nějaké pochybnosti…) dodávku protiraketových systémů Patriot a Kreml odpověděl, že již dodal ultrazvukové střely Zircon , které jsou příliš rychlé, aby je systémy Patriot včas zachytily, jak potvrdil ničivý útok provedený v lednu 2020 na základny americké armády v Iráku podobnými íránskými raketami islámskými revolučními gardami v odvetě za atentát na generála Kásima Sulejmáního americkým bezpilotním letounem.

Zatímco Pentagon reportérům představil nový bombardér B-21 Raider vybavený technologií Stealth, ruské ministerstvo obrany reagovalo oznámením nadcházejícího polního použití ohromné mezikontinentální balistické střely Sarmat (ICBM) , která může shodit až 10 jaderných zbraní. bomby současně naprogramované tak, aby zasáhly různá místa.


Hvězdné války by se mohly brzy stát realitou díky strategické zemi, jako je Ukrajina, o jejíž existenci mnoho lidí ze Západu ještě před pár měsíci ani nevědělo.

Nevěděli ani o přibližně 5 tisících civilistů vyhlazených při genocidě ukrajinských nacistů na Donbasu, která začala občanskou válkou po puči NATO v roce 2014 v Kyjevě.

Všechno mi to připomíná film 007 – Tomorrow Never Dies . Když se jednomu z nejbohatších mužů na zemi málem podařilo rozpoutat atomový konflikt zmanipulováním pachatelů sabotáží a médií. Jmenoval se Elliot Carver, ale mohli jsme ho přejmenovat na George Sorose nebo Billa Gatese …


(rp,prvnizpravy.cz,veteranstoday,foto:arch.)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?