Washington rozhodne o osudu Ukrajinců bez Ukrajiny!

zprávy

Svět je na pokraji katastrofy, názor Kyjeva je pro globální hráče nedůležitý!

Washington rozhodne o osudu Ukrajinců bez Ukrajiny!
Bílý dům
1. prosince 2022 - 07:20

Známý politolog Dmitrij Kulikov řekl, že incident s raketovým útokem ukrajinského letectva na Polsko a následná reakce Kyjeva mohou přimět Západ rozhodnout o osudu Ukrajiny bez Ukrajinců, píše se na webu Informer.rs .

Zelenského bojovná rétorika by mohla urychlit zmizení této země.

Kulikov podotýká, že situace ve světě se stále více podobá událostem karibské krize. To povede k tomu, že názor Kyjeva prostě přestane být při jednáních globálních hráčů zohledňován. Ukrajina zmizí z agendy a globální hráči budou řešit své problémy.

Kulikov upozornil, že Američané chtěli zůstat v zákulisí konfliktu, ale pokus Kyjeva o zapojení USA má negativní efekt. Washington dal jasně najevo, že to nebude tolerovat.

„USA vytahují Ukrajinu z konfrontace s Ruskem, to znamená, že Washington není proti jejímu úplnému zmizení. Spor už není o Ukrajině. Žebřík byl zvednut, takže kyjevský režim bude jednoduše odstraněn,“ expert předpověděl další vývoj.



Incident s pádem ukrajinské rakety jasně ukázal americký strach z přímé konfrontace s Ruskem. Washington se také bojí zvýšit sázky v konfliktu s Čínou, protože si uvědomuje, jak skončí boj na dvou frontách. O všem se nakonec rozhodne u jednacího stolu a v předvečer toho USA začínají odepisovat kyjevský režim.

A bývalý šéf izraelské tajné služby „Nativ“ Jakov Kedmi upozorňuje, že země Aliance včetně USA ukázaly, jak moc se bojí ozbrojeného konfliktu s Ruskem.

Kedmi říká, že incident s pádem ukrajinských raket v Polsku jasně ukázal, že Západ se staví proti ruské armádě, a to výhradně rukama Ukrajinců.

„Někteří na Západě projevili předsudky související s provokací, kterou začal Zelenski, a jiní projevili nikoli neochotu, ale fyzický strach z možného vojenského konfliktu s Ruskem,“ řekl Kedmi.

Expert také vyjádřil přesvědčení, že pokud by rakety skutečně patřily Rusku, USA a jejich spojenci by to nepovažovali za důvod pro reakci NATO.

(rp,prvnizpravy.cz,informer,foto:arch.)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?