Život ve strachu v moři lží a podvodů

zprávy

Co můžeš udělat proti kecům vlády a politiků? - Nic. Co můžeš udělat proti kecům mainstreamových médií? - Nic.

Život ve strachu v moři lží a podvodů
Ilustrační foto
25. května 2023 - 04:20

Proč bychom se měli nechat těmito postavami neustále udržovat ve stavu úzkosti, strachu a hrůzy s neustálými zprávami o hrůze? - Dobrá otázka, konstatuje Max Erdinger v glose na německém webu Jouwatch.

Tak řekl Hospodin: Neboj se!" – Politik a média naopak: „Bojte se, laskavě!“

Připomeňme „strašící titulky":

1960: Žádná  ropa za 10 let - 1970: Nová doba ledová za 10 let - 1980: Kyselý déšť zničí veškerou úrodu do 10 let - 1990: Žádná ozonová vrstva za 10 let - 2000: Už žádné polární ledové čepičky za 10 let - 2001: Teroristé nás všechny zabijí - 2002: Západonilský virus nás všechny zabije - 2003: SARS nás všechny zabije - 2004: Tsunami nás všechny zabije - 2005: Ptačí chřipka nás všechny zabije - 2006: E.coli nás  všechny zabije - 2008: Finanční krach nás všechny zabije - 2009: Prasečí chřipka nás všechny zabije - 2010: Ropa v moři nás všechny zabije - 2011: EHEC nás všechny zabije - 2012: Mayský kalendář končí . Všichni zemřeme - 2013: Severní Korea zahájí třetí světovou válku - 2014: Ebola nás všechny zabije - 2015: ISIS nás všechny zabije - 2016: Zika nás všechny zabije - 2017:Donald Trump zahájí třetí světovou válku - 2018: Globální oteplování nás všechny zabije - 2019: CO2 nás všechny zabije - 2020: Korona nás všechny zabije - 2021: Mutanti nás všechny zabijí - 2022: Změna klimatu nás všechny zabije - 2023: Putin nás všechny zabije.

Za prvé, neexistuje žádná člověkem způsobená změna klimatu. Protože neexistuje, všechny zprávy, zákony, zákazy, napomenutí a pokyny, kterými je člověk den co den bombardován s odkazem na „změnu klimatu způsobenou člověkem“, nemají žádný realistický základ. Nejsou nic jiného než čirý psycho teror. Každý, kdo to neustále rozprodává, není nic jiného než zákeřný psychoterorista, který se svým strašením sleduje agendu, která nemá nic společného se změnou klimatu a lidmi, ale s jeho neomarxistickými představami o „lepší budoucnosti“ a "lepší svět" všechno. Tvrzení, že existuje „změna klimatu způsobená člověkem“, a proto každý musí, potřebuje a nesmí dělat něco „společně“, je jediným kriminálním podvodem, aby občané byli v souladu.při vytahování peněz z kapsy.

Za druhé: Neexistují žádné „obnovitelné energie“. Energetická bilance například větrného mlýna je tak katastrofální, že se dostává do popředí úplně jiný problém: degenerace dříve vzdělaných lidí ve vyděšené mínozory. Nástroj degenerace: účelově „hloupá“ vzdělávací politika. Emilia Fester ze Zelených má například ve svém Abituru známku 1,3. To by bylo moc dobré, kdyby Abitur ještě za něco stál. Ale to už je k ničemu. Před třiceti lety by bylo nemyslitelné, aby měl Abitur průměr 1,3, kdo ani neví, kdy byla založena Německá říše a kdo byl prvním kancléřem. My „boomers“ to víme, Emilia Fester to samozřejmě vědět nemůže. V Bundestagu by však o nic nepřišla. Pevnější ale není jedinákterá se považuje za zvláště hodnou parlamentu. Bundestag je doslova zalidněn oběťmi vzdělání, zejména mezi Zelenými. Zelené se nemusíte bát. Spíš by člověk měl strašit Zelené.

Za třetí: sebeúcta. Člověk by ho měl znovu rozvinout právě tím, že konečně přijme a odpoví na vyhlášení války, které politicko-mediální komplex de facto vyhlásil skutečnému suverénovi. Se sebeúctou je neslučitelné, že je člověku neustále lháno a podváděno polovzdělanými názory, kteří se ke všemu stále považují za morálně nadřazené autority. (Göring-Eckardt: "Tepelná čerpadla jsou provozována vzduchem". - Provozováno!). Zelení ve volební kampani v roce 2021: „Žádný vývoz zbraní do válečných a krizových oblastí“. "Aby po nájmu něco zůstalo." Přímo cynické: „Zažijte svůj zelený ekonomický zázrak“. Spolková vláda 202/2021: "Nebude žádná očkovací povinnost!". Dále se diskutovalo o zavedení jednoho."Očkování nemá žádné vedlejší účinky." - nesprávné. „Putinova nevyprovokovaná útočná válka“ – špatně. „Západní hodnoty jsou na Ukrajině hájeny pro celou Evropu“ – špatně. „Ukrajina vyhraje“ – špatně – a – a – a. Všechno špatně. Skutečnost, že skutečný suverén již není schopen jednat jako suverén kvůli kolektivnímu udušení způsobenému četnými „reformami vzdělávání“, je věc druhá. Měl by vidět, že se opět stane funkčním.jednat jako suverén je jiná věc. Měl by vidět, že se opět stane funkčním.jednat jako suverén je jiná věc. Měl by vidět, že se opět stane funkčním.



Za čtvrté: Nikdo nemusí být přesvědčován „politicky korektním“ wokistickým morem, že je rasista, islamofob, sexista, šovinista, homofob, zarytý nebo cokoli jiného, jen proto, že se nechce nechat zmást impertinentním názorem – držitel bubliny se svými utopickými úmysly chtějí odejít.

Za páté: Neexistuje žádná německá vláda, která by chtěla odvrátit škodu od německého lidu a zvýšit jeho prospěch, i když přísahal, že chce. To, co se v Německu obecně považuje za vládu, je klika ambiciózních lidí, kteří dostávají zakázky odjinud než od suveréna, který už jako takový nemůže fungovat. Personál, který je v Německu k volbám, je výsledkem předběžného výběru, který sám suverén neprovedl. Celá představa, že Spolková republika Německo je trvale demokratickým ústavním státem, žije ze strachu přiznat, že věci jsou jinak. Protože každý ví, že by pak pro něj musel vyvodit důsledky, které jsou spojeny s nevýhodami. Ale není důvodbát se dočasných nevýhod, lákají-li dlouhodobé výhody.

Za šesté: „Závazek občanské společnosti“: výsměch a opovržení pro tento eufemismus! Ani Fridays For Future ani The Last Generation ani Extinction Rebellion nejsou „zásnuby občanské společnosti“, ale úzce fungující „aktivistické“ skupiny s miliardářskými sponzory, kteří tyto skupiny využívají k prosazování svých vlastních zájmů. „Nevládní organizace“, které jsou financovány z daní, nejsou ani „nevládními organizacemi“, ale spíše těmi vládními organizacemi, které si vláda z ústavních důvodů nesmí udržovat, protože k tomu nemá mandát. Kdo věří, že Greta Thunberg, Luisa Neubauer nebo Carla Hinrichs jedly moudrost lžičkami, nemohl ji sám jíst lžičkami.

Za sedmé, v zemi, kde je takový titulek hitem, by si občané měli vážně položit otázku, za co jsou považováni. Titulek: „Výzkumníci vypočítali přesné datum konce světa“. Dobře, měli to spočítané. Ale k čemu? Protože je zajímavé, co se stane 12. července za pět miliard let? Zajímavá by byla doba, kdy 12. července za pět miliard let skončí svět. Abyste si mohli udělat plány na ráno toho dne. Konec světa – jak děsivé.

Za osmé: Ochrana ústavy není vždy uvnitř, kde je ochrana ústavy napsána zvenčí. Není důvod se Haldenwanga bát. Bylo by mnohem více důvodů vyděsit Haldenwanga, například skutečným „odhodláním občanské společnosti“, která chrání „ústavu“ před hrozným byrokratem, jako je Haldenwang. Každý, kdo považuje „ústavu“ Haldenwangu za chráněnou, by pravděpodobně nechal svého psa hlídat zásobu uzenin.

Za deváté: Naše problémy nejsou v Moskvě, ale v Bruselu, Berlíně a Washingtonu. Nikdo se nemusí bát Rusů.

Za desáté, je nejvyšší čas postavit se nebojácně proti těm, kteří vládnou strachem. Stačí šířit zprávu, že člověkem způsobená změna klimatu neexistuje. Při každé příležitosti, vhodné nebo ne. Když tato „ústřední lež“ ztratí svůj účinek, většina zbývajícího kvarku strachu ztratí svůj účinek také. - Tak řekl Hospodin: "Nebojte se!"

(rp,prvnizpravy.cz,jouwatch,foto:arch.)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 66%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 16%
transparent.gif transparent.gif