Pravdoláskaři, obrovsky nenávist vyhrotili a rozdělili společnost

politika

"Byl jem pokládat květiny 17. listopadu u Hlávkovy koleje v Praze. Pozdravil jsem se s lidmi, o kterých vím, že mají jiné názory, byli to rektoři, významní lidé, ale pan Drahoš předstíral, že mě nevidí, aby se náhodou neušpinil," líčí setkání s kandidátem na prezidenta Tomio Okamura.

Pravdoláskaři, obrovsky nenávist vyhrotili a rozdělili společnost
Tomio Okamura u Hlávkovy koleje při vzpomínce na události 17. listopadu
14. ledna 2018 - 07:22

"Ta neuvěřitelná nenávist, to je násilná nenávist, kterou jsem začal zažívat poté, co jsem začal prosazovat demokratické názory! Je zajímavé, že my, co prosazujeme skutečnou demokracii, přímou demokracii, a to se týká i prezidenta Zemana, jsme terčem nenávisti od tzv. rádoby demokratů. My jsme prý netolerantní, když prosazujeme přímou demokracii. To hlava nebere, je to proti jakékoli logice!" postěžoval si na svém
facebookovém  profilu předseda SPD Tomio Okamura.



"Ano, tito lidé, pravdoláskaři, obrovsky nenávist vyhrotili a rozdělili společnost. A mají na tom obrovskou negativní zásluhu mainstreamová média. Tedy ti zmínění neuvěřitelně vyhrotili nenávist. Začali se lživým nálepkováním. Nás, co prosazujeme demokracii a jsme proti rasismu a xenofobii, označují za xenofoby a rasisty. Dostalo se to do opačného gardu. Je to vyhrocené. Kvůli médiím a pravdoláskařům.
Například jsem byl pokládat květiny 17. l istopadu u Hlávkovy koleje v Praze. Pozdravil jsem se s lidmi, o kterých vím, že mají jiné názory, byli to rektoři, významní lidé, ale pan Drahoš předstíral, že mě nevidí, aby se náhodou neušpinil. Oni rozdělují společnost, místo toho, aby respektovali názory občanů. Rozdělují, vyhrocují atmosféru ve společnosti. My to neděláme," konstatoval Okamura.


"Moje kamarádka mi telefonovala. Už léta pracuje v nadnárodní firmě, a když včera řekla, že bude volit Miloše Zemana, sesypali se na ni jako vosy a nadávali jí. Byla úplně v šoku z toho, jak lidé, se kterými léta pracuje a myslela si, že s nimi má dobré vztahy, okamžitě nenávidí každého, kdo má jiný názor, než mají oni sami. To je velmi nebezpečná a fašizující tendence. My nadále budeme bojovat za to, aby tu byla demokracie a názorová pluralita," komentuje současnou atmosféru ve společnosti a ptá se, kdo za to může Tomio Okamura.

(ps, facebookový profil Tomia Okamury, Prvnizpravy.cz, foto: ps)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif