Euro je past, varuje Rajchl. A burcuje k další demonstraci

politika

Advokát a předseda strany PRO Jindřich Rajchl popsal tři hrozby, které považuje za největší útok na individuální práva a svobody každého jednotlivce.A varoval před "frontálním útokem" na jejich prosazení proti vůli lidu.

Euro je past, varuje Rajchl. A burcuje k další demonstraci
Jindřich Rajchl (PRO)
5. ledna 2024 - 06:30

„Prosím přečtěte si následující řádky a někde si je dobře uložte. Aby pak nikdo nemohl říct, že o tom, co se chystá, nevěděl. Už rok a půl jezdím po celé naší vlasti a na každém setkání s našimi podporovateli varuji před nahrazením koruny eurem, před nepřímým vynucováním tzv. e-identity a před zřízením digitální měny CBDC.

Vždy hovořím o tom, že tyto tři hrozby považuji za největší útok na individuální práva a svobody každého jednotlivce. Nyní je evidentní, že frontální útok na jejich tvrdé prosazení i proti vůli většiny obyvatel České republiky, právě započal.

Petr Pavel odstartoval útok proti české koruně ve svém novoročním projevu. Tématu se samozřejmě chopili všichni eurohujeři počínaje Piráty, STAN a TOP 09 a začali tlačit na pilu.

Jen tak mimochodem byly od 1.1.2024 zrušeny velké technické průkazy, což ve svém důsledku znamená jediné  bez zřízení e-identity nekoupíte ani neprodáte jediné auto či motorku. A projekt CBDC už je samozřejmě za rohem. 

Jakmile bychom euro přijali, tak by nám velmi záhy bylo oznámeno, že se ruší bankovky a měna euro již bude existovat pouze v digitální podobě. A když budete potom náhodou zlobit (nenaočkujete se při příští pandemii, budete šířit dezinformace, či jakkoliv antisystémově působit), tak vám holt vaši digitální peněženku omezí či zablokují úplně. Regulace běžného způsobu života ve jménu zelené inkvizice se stane součástí naší reality - živě si představuji, jak si budete moci koupit jen 50 litrů nafty týdně, jen 2 letenky za rok, či pouze 200 deka hovězího masa za týden. S digitální peněženkou lze tyto vymoženosti moderní doby zavést zcela hravě.



Otázkou je, jestli tuhle klíčovou dobu "prospíme" a budeme se opět spoléhat na to, že se to nestane, a nebo jestli s tím už konečně začneme něco dělat.

Tahle vláda musí pryč stůj co stůj! Jinak se tahle nová realita stane naším každodenním chlebíčkem. A chtěl bych vás velmi důrazně upozornit, že pokud do této digitální pasti spadneme, tak se z ní budeme dostávat jen velmi obtížně ven.

Za PRO jasně říkám, že chceme zakotvit právo platit českou korunou, právo platit v hotovosti a právo na život offline zakotvit do naší Listiny základních práv a svobod - aby eurosoudruhy přešla chuť.

Nicméně teď ani nejde o PRO, ale o budoucnost naší země a našich dětí. Konkrétně o to, jestli jim předáme naši zemi ve stavu, v níž nám ji zanechali naše rodiče a prarodiče, nebo ve formě digitálního koncentráku s bruselskými dozorci, kteří si ve míře fanatismu prosazování svých záměrů v ničem nezadají s těmi nacistickými.

Z mého pohledu existují 4 způsoby, jak na tyto hrozby reagovat:

1) se svazáckou zarputilostí je prosazovat
2) nedělat nic a předstírat, že se to neděje
3) hádat se o margináliích a říkat, že s tím stejně nic neuděláme
4) společně se jim postavit a udělat vše, co je v našich silách, abychom jejich realizaci zabránili

Psali jsme:

Já bez váhání volím variantu číslo 4.

První krok můžeme udělat na Václaváku 23.3.2024. Svým hlasováním jste si řekli o mne (PRO), Jana Zwyrtek Hamplová fanpage (nezávislá senátorka), Andreje Babiše (ANO), Jaroslava Foldynu (SPD), prezidenta Václava Klause, Vidláka (nezávislý blogger), Miroslava Ševčíka.

Pozvu je všechny a pozvu i mnohé další. Buď tváří v tvář tomuto nebezpečí dokážeme zatáhnout za jeden provaz, nebo prohrajeme. Je to jen na nás!" uzavřel svůj apel na sociální síti Facebook advokát a předseda strany PRO Jindřich Rajchl.

(dan, prvnizpravy.cz, foto: red.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 61%
transparent.gif transparent.gif
Ne 20%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif