Hamplová: Výroba hrdinů doby v Čechách a na Moravě

politika

Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová opakovaně vyjádřila podporu nejen Jakubovi Vágnerovi, ale i všem ostatním, kteří podle ní drží hlavu vzpřímenou a páteř rovnou a nenechají se pod nátlakem zadupat do země.

Hamplová: Výroba hrdinů doby v Čechách a na Moravě
Jana Zwyrtek Hamplová, senátorka
7. ledna 2024 - 16:35

„Čím víc po mne jako “neposlušné” advokátce šli, tím víc při mně lidé stáli - až po zvolení do Senátu. Tak dlouho uráželi Jindru Rajchla, doktora práv, až už třikrát zaplnil Václavské náměstí. Čím aktivněji “vyhazují” z práce akademiky Petra Druláka a Miroslava Ševčíka, ve svém oboru velmi znalé, tím víc je lidé začali podporovat.

Čím víc se aktuálně pustili do populárního Jakuba Vágnera, tím hlasitěji se za něj lidé postavili.

(z facebooku senátorky J.Z. Hamplové)

Oni ti dnešní nahoře, sami schopnostmi neoplývající, si ty “hrdiny doby” vlastně sami vyrábějí. Protože tím, že sami jsou tak “malí”, vedle nich ti ostatní, kteří se mohou opřít o to, že je za nimi profesně něco vidět, přirozeně vyčnívají.


Zvláště když se do nich nespravedlivě “kope” dehonestujícími titulky. A když oni sami se nedají umlčet ani nátlakem. Lidé si to přeberou.

Psali jsme:

A z toho mají ti nahoře největší strach. Apropó - nejsem ve špatné společnosti. A těch jmen už jsou desítky. Pravda se do země nezadupe. A už vůbec ne lživými a zavádějícími titulky vládou ovládaných médií," uzavřela senátorka Jana Zwyrtek Hamplová sůvj facebookový příspěvek.

(jk, prvnizpravy.cz, foto: arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 62%
transparent.gif transparent.gif
Ne 20%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 18%
transparent.gif transparent.gif