Jak Zemanovi máme vrátit pozvání na Hrad, když nás ten hulvát nepozval

politika

„Život tropí hlouposti. Někteří politici si postěžovali spřáteleným médiím, že nedostali pozvání na Hrad a tím pádem jej nemohou ani Zemanovi vrátit,"  konstatoval  student politologie, který si nepřeje být jmenovaný, aby jej profesoři politologie nepovažovali za kolegu a spolužáci za idiota.

Jak Zemanovi máme vrátit pozvání na Hrad, když nás ten hulvát nepozval
Selským rozumem
27. října 2022 - 08:20

„Představte si, že mi  ten hulvát na Pražském hradě ani neposlal pozvání na Pražský hrad na slavnostní předávání vyznamenání. Jak teď vypadám. Celou noc jsem přemýšlela, co vám řeknu jako zdůvodnění, proč mu pozvánku vrátím, protože Zeman  je  nejhorším prezidentem, co znám a to také proto, že   novináře považuje za blby," postěžovala si jedna politička novinářovi, s kterým měla domluvené natáčení svého protestu proti hlavě státu.

Co tomu říkáte?

„Někteří politici si skutečně postěžovali spřáteleným médiím, že nedostali pozvání na Hrad a tím pádem jej nemohou ani Zemanovi s náležitým komentářem vrátit,"  konstatoval  student politologie, který má, jak už víte, vážný důvod, proč si   nepřeje být jmenovaný.


Proč tomu tak je?

„To je neustále probíhající kampaň Zemanových oponentů namířená proti němu. Nu a předávání vyznamenání se k tomu parádně v minulosti a  nyní  hodí. Všimněte si, že se nejdříve prolustrují a zkriminalizují ti, kteří vyznamenání mají obdržet a pak ti, kteří jej neodmítli od prezidenta Zemana přijmout. Údajně novináři z některých zpřízněných médií dokonce telefonovali nejrůznějším ministrům, poslancům, senátorům, rektorům vysokých škol a dalším osobnostem, zda na Hrad skutečně půjdou a prý se i dotazovali,  proč to pozvání neodmítli. Není právě tohle  podlé jednání?  Představte si, že  takovému tlaku  byli vystaveni normální slušní lidé, které se  někdo rozhodl kádrovat  a svým způsobem je nabádal, aby Zemana svým  nepříchodem na Hrad nebo odmítnutím vyznamenaní nepodpořili. Dalo by se věřit i tomu, že se našli i tací, kteří se snažili získat pro odmítnutí vyznamenání od Zemana i samotného ukrajinského prezidenta, který má právě od současného českého prezidenta získat také vyznamenání, ale pak si ti antizemanovci uvědomili, že netuší, kdo bude ten  další český prezident  a upustili od naléhání na herce v zeleném v Kyjevě."

Kdo má takový zájem o to, aby se slavnost  na Pražském hradě s vyznamenanými nepovedla?

„Mohou to být lidé zastupující různé vlivové skupiny, kterým prostě Zeman a jeho lidé stále vadí, že byli na Hradě, kde naopak oni chtěli mít uplynulé desetiletí svého kejvajícího a jim zavázaného  člověka. Je to moc smutné, ale ukazuje to, kdo chce po ovládnutí  Senátu, Sněmovny, Ústavního soudu a České televize získat ještě poslední vlivné místo v české politice, které je  na Pražském hradě."

(ps, Prvnizpravy.cz, koláž: ps)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 61%
transparent.gif transparent.gif
Ne 20%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif