Markvart: Čtecí automat bez vlastní myšlenky

politika

Jakýsi Pečinka v pondělí odpoledne tak adoroval Pavlův projev, že jsem se nakonec rozhodl podrobit se tomu autoaudiomasochismu a ten údajný superprojev si ze záznamu poslechnout, píše na facebooku Petr Markvart.

Markvart: Čtecí automat bez vlastní myšlenky
Petr Markvart
2. ledna 2024 - 09:23

Nevím, na jaké planetě Pečinka žije, ale byla to zase další supersračka, kterou (pokolikáté už) nebyl schopen ani správně přečíst. Shrnuto a podtrženo, platí to, před čím jsem jeho voliče varoval - tohle je hlupák a čtecí automat bez vlastní myšlenky. Řekli mu, že pochválí NATO, EU a Euro (udělal), pokusí se postavit mladé proti starým a nazvrací na své předchůdce. Vše provedl a navrch pochválil sám sebe i svojí politickou pracovnici za to, jak se oba sžili s novými rolemi (to je snad to jediné, co nazval pravým jménem - role).

Inu, po prezidentech s IQ Menzy a s vlastním názorem, si holt zvykáme na poslušný lampasácký jídelníček. Naštěstí, tohle ovládáme od Rakouska přes nacisty i komunisty, už docela dobře: „Mami, to máme zase rajskou?" „Co vidíš?" „Kuře!" „Tak vidíš!"

A na závěr jeden meritorní vzkaz čtecímu automatu ohledně české koruny slovy dragouna Martina Kabáta: "Zkus mi na ní šáhnout, ty mezuláne chlupatá!"

Komentáře:
  • Reflex je dno mediální žumpy. Tahle sebranka musí mediální prostor opustit. Demokracie - to není svoboda pro lháře a loutky. Pávek Petr Pavel a současná vláda reprezentují to nejhorší z lidské morálky. Mnohá média nejsou o nic lepší. Je to nejhorší doba od roku 1945.
  • Sebranka, která nám dnes vládne, tak se nehodí ani ako kotelníci do kotelen.
  • Já jsem se ještě neodvážil na to kouknout. Asi zítra v práci, ať se naseru taky a vyplavený adrenalin mi pomůže překonat přechod z prázdninového na pracovní režim.
  • Viděl jsem projev 28.10., tohle už nemusím. Utopená nepříjemná očka, ani náznak srdečnosti, neřkuli ducha. Tupá, bezduchá guma. Mechanicky čte banální text na úrovni průměru druháku na gymlu.
  • Já neslyšel ani Fialu ani tohohle lotra. Někde jsem tady viděl příspěvek, že dnešní projev napsala umělá inteligence. Možné je všechno.
  • asi se někdo bolševického lampasáka dotkl, protože v 19:08 ve zprávách na čt1 řekl:
"žádný projev není dílem jednoho člověka" - a to řekl do mikrofonu bez čtecího zařízení, čímž urazil jak zemana, tak klause.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 61%
transparent.gif transparent.gif
Ne 20%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif