Stop imigraci! Stop násilí! Ostrá slova Tomia Okamury

politika

Předseda SPD Tomio Okamura opět varuje před novým migračním pakterm EU, který podpořila vláda premiéra Petra Fialy (ODS). Vadí mu i útoky na křesťanské hodnoty ze strany muslimských extrémistů.

Stop imigraci! Stop násilí! Ostrá slova Tomia Okamury
Tomio Okamura, předseda SPD
11. ledna 2024 - 07:30

„Muslimští extremisté ve velkém zapalují a ničí křesťanské kostely v Evropě a napadají křesťany. Gatestone Institute upozornil, že křesťanské kostely jsou předmětem útoků ze strany muslimů po celé západní Evropě, existuje mnoho nedávných příkladů z Rakouska, Německa, Itálie a Švédska. Žádný stát na Západě nezažívá tolik útoků vůči svým kostelům jako Francie, kdysi nazývaná „nejstarší dcerou církve“. Útoky na kostely jsou ve Francii běžné, průměrně jsou poničeny dva kostely denně. Tohle v naší zemi nechceme. Stop imigraci, stop násilí!

Hnutí SPD odmítá Migrační pakt EU, který podpořila Fialova vláda, a který nám vnucuje kvóty na imigranty či povinnost zaplatit zhruba půl milionu korun za odmítnutého migranta! Navíc v určitých případech nebude možné se kvótám a přijetím imigrantů vyhnout ani zaplacením „výpalného“. Nechceme tu africké a arabské imigranty! Nechceme násilí v naší zemi a aby se naše země podobala Orientu či Africe!

Investigativní novinářka Amy Mek 1. července 2023 tweetovala:

"Útoky na kostely jsou ve Francii běžné; průměrně jsou vandalizovány dva kostely denně – jsou vypalovány, ničeny, ponechávány svému osudu a jejich farníci jsou obětováni na oltář politické korektnosti. Kněží jsou neustále v ohrožení. Kdy ponesou francouzští politici odpovědnost za otevřené hranice?“



Například v červenci 2023 muslimové ve Francii napadli a znesvětili několik kostelů tak, že rozbili dveře a okna jednoho kostela a na jeho stěny nasprejovali graffiti urážející Ježíše a oslavující Mohameda. Nejméně dva historické kostely byly zapáleny – kostel z 16. století v obci Drosnay a kostel svatého Jiří (Saint-Georges) z 12. století v městečku De La Haye-Descartes – po rozsáhlých nepokojích vyvolaných zastřelením muslimského recidivisty Nahela Merzouka policisty 27. června.

Francouzské úřady podle Gatestone Institue nejenže předstíraly, že v těchto dvou historicky cenných kostelech prostě vypukl požár – „protože do nich pravděpodobně uhodil blesk“ – ale úřady také trvaly na tom, že jinak mírumilovné muslimy vyprovokovalo k nepokojům policejní násilí – zabití muslima.

Psali jsme:

"Pokud by tomu tak skutečně bylo, tak co si máme myslet o tom, že muslimové napadají kostely ve Francii již celá desetiletí?“ ptá se autor článku Raymond Ibrahim, který je  autorem knih Defenders of the West, Sword and Scimitar, Crucified Again, and The Al Qaeda Reader a spolupracovník nadace Judith Rosen Friedman při Middle East Forum.

´Zdá se, že kostelům byl ve Francii vyhlášen džihád a vedení země předstírá, že se nic neděje. Mapa vydaná webem Christianophobie.fr, která označuje červenou značkou každé místo, kde byl v letech 2017-2018 napaden kostel ve Francii, vypadá jako válečná zóna. Prakticky celá mapa Francie je pokryta červenou barvou. Dokonce i fact-checkingový web Snopes, který se prezentuje jako konečný arbitr v tom, co je skutečná a co falešná zpráva, přesnost této mapy uznal a snažil se její zjištění minimalizovat,´“ citoval dále Okamura ve svém facebookovém komentáři novináře Raymonda Ibrahima.

(nov, foto: repro: cnn prima)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 66%
transparent.gif transparent.gif
Ne 17%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif