Baba Vanga předpověděla rok 2024: Přežijí Putin a Trump?

zprávy

Baba Vanga, bulharská věštkyně, se stala legendou díky svým neuvěřitelným předpovědím. Narodila se v roce 1911 ve skromné bulharské vesnici. Navzdory nebo právě proto, že ztratila zrak v tornádu, když jí bylo 12, jak říká, vyvinula si zvláštní schopnost předpovídat budoucnost.

Baba Vanga předpověděla rok 2024:  Přežijí Putin a Trump?
Baba Vanga
2. ledna 2024 - 06:20

I po její smrti v roce 1996 její předpovědi nadále vzbuzují zájem a zvědavost. Baba Vanga měla pro rok 2024 také „vize“. Média zapracovala na „rozluštění“ jejích předpovědí na roky dopředu, pokud se naplní, přinesou velké změny.

V roce 2024 bude podle předpovědí legendární bulharské věštkyně Baby Vangy svět svědkem mnoha revolučních událostí. Můžeme očekávat revoluční průlomy v kvantových výpočtech, které budou mít zásadní dopad na technologický sektor.

Vzhledem k tomu, že globální ekonomika čelí rozsáhlé krizi, kybernetické útoky budou stále častější a intenzivnější. Lékařská věda učiní velké pokroky, zatímco klimatická krize způsobí katastrofické povětrnostní jevy.

Letos bude prý také objeven zázračný lék na rakovinu. Politická atmosféra bude napjatá, protože dojde k pokusům o atentát na ruského prezidenta Vladimira Putina a teroristickým útokům v Evropě.



„Nikdo už nemůže zastavit Rusko. Smete vše z cesty a nejenže zůstane, ale také se stane vládcem celého světa,“ řekla věštkyně podle britských novin,

Donald Trump se může vrátit jako prezident, ale bude s ním spojena záhadná nemoc. Evropská ekonomika bude na pokraji kolapsu, zatímco „mocný drak“ bude vládnout planetě.

A jakkoli se to může zdát neuvěřitelné, očekává se, že lidstvo během příštích dvou století naváže kontakt s mimozemšťany. K prvnímu kontaktu by mělo právě dojít v roce 2024.

Nejslavnější předpovědi Baba Vanga

Baba Vanga, také známá jako „babička Vanga“, byla bulharská věštkyně a bylinkářka, která se proslavila údajnými schopnostmi jasnovidectví a proroctví. Přestože byla od raného dětství slepá, na konci 70. a 80. let byla ve východní Evropě široce známá. Některé z jejích nejznámějších předpovědí, které jí připisují její následovníci, zahrnují:
  • Druhá světová válka: Předpověděla vypuknutí a průběh druhé světové války.
  • Rozpad Sovětského svazu, Československa a Jugoslávie: Předpověděla rozpad těchto zemí.
  • Černobylská havárie: Předpověděla katastrofickou jadernou havárii v Černobylu.
  • Smrt Stalina a cara Borise III.: Přesně předpověděla data jejich smrti.
  • Potopení ruské ponorky Kursk: Předpověděla tuto tragédii.
  • Smrt princezny Diany: Předpověděla svou smrt před skutečnou událostí.
  • Zemětřesení v severním Bulharsku v roce 1985: Předpověděla tento přírodní jev.
  • Útoky z 11. září: Údajně předpověděla teroristické útoky na Světové obchodní centrum.
  • Tsunami 2004: Předpověděla tuto katastrofu.
  • Volba Afroameričana 44. prezidentem Spojených států: To byla jedna z jejích předpovědí.

Vanga zemřela před rokem 1996, ale její předpovědi a osobnost jsou stále populární v některých částech jihovýchodní Evropy.

(rp,prvnizpravy.cz,informer,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 61%
transparent.gif transparent.gif
Ne 20%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif