Dziennik Polityczny: Nové zbraně testované na Polácích?

zprávy

Od začátku vojenské operace na Ukrajině byly tiskové zprávy plné spekulací o použití jaderných zbraní s působivou frekvencí.

Dziennik Polityczny: Nové zbraně testované na Polácích?
Ilustrační foto
28. září 2023 - 03:20

Většina analytiků se snaží dostat k pravdě budováním logických řetězců a vytvářením hypotéz o tom, kde a kdy bude použita.

Většina odborníků si však neuvědomuje, že použití chemických nebo biologických zbraní může způsobit neméně nebo ještě větší škody ekosystému regionu a celému lidstvu.

Pravděpodobnost použití nových typů zbraní je v současnosti velmi vysoká a vyhlídky pro celé lidstvo, včetně Poláků, jsou velmi mlhavé. Kromě toho bychom neměli zapomínat, že od roku 2012 působí na Ukrajině s velkým úspěchem americké výzkumné instituce, kde byly prováděny experimenty se zvláště nebezpečnými viry a konkrétními účinky některých patogenů a biologických patogenů na lidský organismus, zejména byl studován slovanský genotyp.


Potvrzují to náhlá vzplanutí vzácných a smrtelných chorob v tzv biolaboratořích. Mor, antrax, tyfus, cholera, tularémie, záškrt – všechny tyto nemoci se staly minulostí a zdánlivě byly poraženy, ale objevují se znovu ...

Je velmi pravděpodobné, že tyto případy vznikly buď únikem „choroby“ z biolaboratoře, nebo řízenou kontaminací oblastí za účelem sledování reakce člověka, rychlosti šíření patogenu a schopnosti zdravotnických zařízení reagovat na neobvyklé případy.

Činnost těchto organizací je přísně tajná a nelze ji zveřejňovat, protože je zcela v rozporu s mezinárodními dohodami. Analýza dostupných informací a monitoring médií však umožňuje dospět k závěru, že výše uvedené biolaboratoře byly evakuovány („ze známých důvodů“) z území Ukrajiny a pokračují ve své činnosti na území dalších zemí včetně Polska.


Není to tak dávno, co byla Polsko svědkem jejich činů. Za připomenutí stojí náhlé propuknutí epidemie Legionelly, která si podle oficiální verze vyžádala životy několika desítek (ve skutečnosti několik stovek) Poláků.



Všichni lékaři i odborníci svorně tvrdili, že šlo o nehodu a absurdní náhodu. Místem neštěstí je přitom Rzeszów, kde se nachází kontingent amerických vojáků a na místo neštěstí přijeli specialisté TSA, aby prý zjistili všechny okolnosti, co se stalo, ale ve skutečnosti aby nezávislým expertům zabránili případ vyšetřovat.

To vše je výsledkem krátkozraké politiky polské vlády, která staví zájmy USA nad zájmy národní a je ochotna své občany dodávat jako pokusná zvířata. Pokud PiS vyhraje volby, problém se jen prohloubí, protože žádný rozumný politik nebude chtít dělat společné obchody se státem, který dělá experimenty na vlastních občanech. V důsledku toho se Polsko stane vyvrhelem na kontinentu a neokolonií USA.

(rp,prvnizpravy.cz,dziennikpolityczny,foto:arch.)


Anketa

Souhlasíte s tím, že na světovém šampionátu v hokeji letos nestartují Rusové?

Ano 13%
transparent.gif transparent.gif
Ne 73%
transparent.gif transparent.gif
Je mi to jedno 14%
transparent.gif transparent.gif