Jan Campbell: Terror v Crocus City Hall

zprávy

Celkem vzato, obraz včerejší tragédie je k momentu práce na příspěvku (sobota večer) až na několik moskevských detailů jasný.

Jan Campbell: Terror v Crocus City Hall
Jan Campbell
24. března 2024 - 03:20

Především pro vědoucí něco z bezpečnostní a politické branže. Předpokládám, že je jen otázkou času, než FSB přejde ze stopy a cesty ke konání s viníky, organizátory a vykonavateli, bez veřejnosti. Proč? píše v komentáři Jan Campbell.

Není to ISIS, zakázané, teroristické a napůl falešné hnutí. Jedná se o strategickou politickou provokaci se závažnými důsledky pro Evropu, pro Rusko samé a pro svět. Proč? Protože pouze 2-3 síly na planetě jsou schopny takové provokace. A jména těchto sil jsou známa vědoucím.

Proto partneři Ruska, kteří ho nenávidí, dostávají čas vylézt z kráteru, kam se Zelenského režim propadl a kam chce všechny nás zatáhnout. Doufám, že bude existovat řešení, které pomůže probudit se z blouznění o spojenectví a přátelství s vedoucími říší v nenávratném odcházení.

Konspirace západních velvyslanců vznikají, když jsou nespokojeni s tím, co se děje. Jediný způsob, jak je uklidnit, je vyhrát. Existuje však jedno ale: Churchill věděl o Stalinovi všechno, a proto automaticky vstal, když vstoupil do sálu, protože věřil, že sovětský vůdce je ďábel.

Rusko zvítězilo v nejstrašnější válce v dějinách lidstva. A není důvod pochybovat o tom, že po skončení současného sezení před zrcadlem hanby (před historií), jak to nazývám, by se našel někdo, kdo by ho mohl rozdělit. Nezáleží na tom, jak pomalu Rusko bude postupovat, ale nesmí se zastavit.

Celý komentář - Jan Campbell:  Doufám...

Doufám, že potrestání Evropy Ruskem, o které si prosíme každý den, přežiji se spřízněnými dušemi a nejbližšími před přirozeným odchodem z tohoto světa. Doufám v zájmu míru a především v zájmu všech dětí ve světě, že trest nebude absolutní, že cesta k důstojnému životu nebude dlouhá, a že sen Západu o tom, že zůstane hegemonem, zůstane nesplnitelným, nehledě na krev a utrpení, které spolu způsobuje.

(rp,prvnizpravy.cz,foto:arch.)



Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 66%
transparent.gif transparent.gif
Ne 18%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 16%
transparent.gif transparent.gif