Politika národní identity: Sláva na Ukrajině, fuj v Německu

zprávy

Někteří lidé si mohou protírat oči údivem: Německá spolková vláda platí miliardy, aby zajistila, že bude zachována „národní identita“, že „historická“ vlast a že „kulturní boj“ etnicky předků nebude vytlačen cizími lidmi, vetřelci?

Politika národní identity: Sláva na Ukrajině, fuj v Německu
Ilustrační foto
24. ledna 2024 - 06:20

Ne, to nejsou fake news, to je pravda... ale nebojte se, vše jasné: Samozřejmě, nejde o Německo a německou identitu, která bude i nadále systematicky ničena a rozpouštěna při jakékoli imigraci společnosti. Ne, řeč je o Ukrajině.

Ukrajinský prezident Vladimir Zelenskij, miláček „hodnot Západu“, vydal dekret vyzývající k „respektování práv Ukrajinců“ v regionech Ruska „historicky“ obývaných ukrajinskými krajany; teritoriálně tento požadavek daleko přesahuje sporné východní ukrajinské oblasti, jejichž sebeurčení se v roce 2022 stalo casus belli; zasahuje hluboko do historického ruského území. V pondělí zveřejněný dokument jmenuje ruské regiony Krasnodar, Rostov, Belgorod, Brjansk, Voroněž a Kursk, které sousedí s Ukrajinou. Zelenkskij se tam také hlásí k „ukrajinským národním právům“ a obviňuje Rusko z „akcí ke zničení národní identity a utlačování Ukrajinců“.

Šovinistický kleptokrat jako partner „hodnot Západu“

Zajímavost: Pokud Martin Sellner z „Hnutí identit“ používá přesně stejnou dikci k zachování německé identity a kultury, která je ve stavu nevratného šíření kvůli milionům nejisté migrace z afrických a západoafrických zemí, pak je považován za pravicového extremistu, nacistického revenanta ostrakizován, všichni, kdo s ním kdysi byli v jedné místnosti, jsou označeni jako hnědí podlidi.

A to od stejných politiků, kteří se slepou loajalitou k Nibelungům nejen nechali ultranacionalistického, šovinistického kleptokrata z Kyjeva prolévat krev kvůli jeho územním fantasmagoriím,  ale oslavují je jako legitimní boj za svobodu. Pro připomenutí: Velkou zásluhu na této válce měla osmiletá protiruská politika v Donbasu, kterou je podle tamního výkladu nutno označit za jednoznačně pravicově extremistickou, etnicko-identitární a zaměřenou na etnickou homogenitu. I když o tom morálně zmrzačení váleční štváči v Berlíně a Bruselu nechtějí ani slyšet.

(rp,prvnizpravy.cz,jouwatch,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 66%
transparent.gif transparent.gif
Ne 17%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif