Roberts: 2024 je posledním rokem demokracie a svobody slova na Západě

zprávy

Nenechte se ovlivnit poplašným názvem tohoto článku. Nejde o žádnou „konspirační teorii“.Tento článek je pravdivý, jak se sami přesvědčíte, pokud budete v jeho čtení pokračovat, píše v komentáři Paul Craig Robrts, americký publicista.

Roberts: 2024 je posledním rokem demokracie a svobody slova na Západě
Paul Craig Roberts, americký publicista
21. února 2024 - 06:20

Každý by měl rozumět tomu, že vládnoucí elita ve Spojených je v pilné práci na redefinování demokracie způsobem, který demokracii eliminuje, čini Kongres zbytečným,, nadbytečné je i hlasování, a Ústava je zavržena jako zbytečný dokument, který už není v souladu s mocí, kterou vládnoucí elita hodlá uplatnit na ovládnutí Američanů i zbytku světa.

Bylo proto rozhodnuto předefinovat z vůle lidu demokracii na ochranu „posvátnosti demokratických institucí“.

Co přesně jsou „demokratické instituce“? Nejsou to instituce jako Kongres a zastupitelská vláda nebo právní stát a nezávislé soudnictví, které dnes za demokratické instituce považujeme. „Demokratické instituce“ jsou instituce cenzurního průmyslu, jako jsou vojensko-bezpečnostní komplex, ministerstvo zahraničí, NATO, CIA, FBI, MMF, Světová banka, nevládní organizace, Atlantická rada, Aspen Institut, presstitutky, Black Rock, JP Morgan Chase a další. A všechny tyto instituce, vlastníci společný a jednotný názor, čili konsensus, vlastnící agendy těchto institucí a kontrolují a řídí jejich panující narativy. Nu a vyjádření nesouhlasu s nimi je pak bráno za „útok  na demokracii“.

Či vyjádřeno jinak: „Demokracie“ je majetkem elitních institucí a posvátnost těchto elitních institucí musí být chráněna před lidmi, které Hillary Clintonová označila za „Trumpovy ubožáky“.O vůli lidu se už tedy v USA řeč nevede.


Možná vás to překvapí, ale i univerzity, např.Stanford, a velké korporace, zejména pak technologické společnosti, sociální média, právnické fakulty, lékařské asociace, guvernéři a členové Kongresu přidružení ke Světovému ekonomickému fóru (WEF), toto předefinování demokracie, jež vůli lidu napříště vylučuje, přijímají za své. A souhlasí též s názorem, že Ústava se už dnes ocitla v rozporu s mocí, kterou se chystají nad občany získat. Zatím co píši tento článek, je např. americké ministerstvo zahraničí zaneprázdněno tím, že brání Sněmovně reprezentantů vyšetřovat, jak exekutiva používá peníze daňových poplatníků k cenzuře toho, co bychom se mohli dovědět o Covidu, o  volebním podvodu, o válce na Ukrajině, o Íránu, Rusku , Číně atd.

Tucker Carlson vedl 16. února rozhovor s Mikem Benzem, předním světovým odborníkem na cenzurní průmysl. Zde máte úplné a přesné vysvětlení toho, kdo nám vládne a proč se americká vláda rozhodla zakopat pod zem první dodatek Ústavy USA. Viz:https://tuckercarlson.com/uncensored-the-national-security-state-the-inversion-of-democracy/

Rozhodnutí tedy bylo přijato a v současné době se provádí. Znamená to, že potlačení pravdy bude použito k přeměně celého internetu a sociálních médií na ministerstvo propagandy, sloužící oficiálním narativům. Veškerá naděje, kterou svobodomyslní vkládali do svobody slova,  kterou jim poskytuje internet, se tedy ukázala jako nereálná. Už vidíme, jaké potíže má Elon Musk z toho že povolil svobodu projevu na internetové síti X. Vláda zahájila jeho vyšetřování s úmyslem z mediální sféry ho vyřadit. A i nadále zamlčuje pravdu např. o tom, že ponechává hranice USA široce otevřené pro „barevné lidi“, (čili pro budoucí vděčné voliče Demokratické strany – pozn. překl).

Washington dodává nevládním organizacím, které imigranty rekrutují, stovky milionů dolarů, ze kterých pak tyto organizace imigrantům poskytují jídlo, vodu, zdravotní péči. i přespání podél navržených pochodových tras.

To se nemůže stát, říkáte? Ale děje se to přímo před našima očima. Bezstarostní důvěřiví Američané jsou experti na útěk před znepokojujícími špatnými zprávami. Čímž si ovšem dláždí svou vlastní cestu k tyranii.

Takže opravdu ne. Tenhle článek opravdu není žádná konspirační teorie.

(rp,prvnizpravy.cz,pcroberts,vybral a přeložil Lubomír Man,foto:arch.)

 


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 66%
transparent.gif transparent.gif
Ne 18%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 16%
transparent.gif transparent.gif