Velká deziluze ukrajinských válečných štváčů

zprávy

Zdá se, že ukrajinská válka se vyvíjí stále více ve prospěch Ruska.  To teď musí vzít na vědomí všechny síly v USA, NATO a vazalské státy Německo a spol., které chtěly porazit, ponížit a zničit Putina.

Velká deziluze ukrajinských válečných štváčů
Ilustrační foto
19. listopadu 2023 - 03:20

Válka na Ukrajině ještě zdaleka neskončila. Vojáci z obou stran nadále umírají na frontách každý den, zabíjejí civilisty a ničí budovy a vesnice. Nejtěžší ztráty ale utrpěli Ukrajinci. A existuje méně důkazů než kdy jindy, že mohou úspěšně ukončit válku. Naopak. Všechny síly v USA, NATO a vazalské státy Německo a spol.,  to nyní musí vzít na vědomí s rozčarováním a zmatením.

Není proto již divu, že nejvlivnější novinářské ústřední orgány Západu, jako jsou New York Times, Washington Post a FAZ, přijímají rezignovaný tón ohledně vyhlídek na válku a vnášejí do hry jednání s Ruskem. Protože je to stále zjevnější: Vyčerpaná, vykrvácená a finančně zcela zkrachovalá Ukrajina kyjevské vlády a NATO tuto smrtící zkoušku síly s Putinovým Ruskem prohrává na úkor statisíců padlých vojáků.


Protože tomu tak je, tak z bývalého hrdiny Západu, nyní diktátorského prezidenta Zelenského, se stala otravná postava, kterou je nyní třeba nějak odstranit, aby snad bylo možné dosáhnout s Moskvou vyjednaného řešení, které by zachraňovalo tvář. Cena ale bude mnohem vyšší než krátce po začátku války, kdy USA a Velká Británie zločinně bránily odpůrcům v dohodě.

Všichni ti v Německu, kteří zcela ignorujíc realitu, promrhali miliardy na daních, těžce poškodili německou ekonomiku sankcemi, zničili německo-ruské vztahy a téměř odzbrojili Bundeswehr, jsou nyní rozčarovaní a v rozpacích. To se týká celé etablované politické třídy, systémových médií, téměř všech institucí a také částí kritických médií a také frakce NATO v AfD.



„Všichni na sebe vzali těžkou vinu za skutečné zájmy německého lidu, protože nevyvěšovali všude černo-červeno-zlatou vlajku, ale spíše modro-žlutou. Už vidíme, jak se hlavní aktéři německého válečného štvaní snaží vyhnout odpovědnosti. Ale obrovská škoda způsobená touto politikou, kterou po dlouhou dobu pociťoval materiálně téměř každý Němec, nesmí těmto snadno identifikovatelným lidem a kruhům dovolit shovívavost v jejich pokusech celou záležitost ututlat. Po skončení války nastává hodina zúčtování. Němečtí váleční štváči sdílejí odpovědnost. Tam není co odpouštět,“ dodává auto článku na německém webu PiNews Wolfgang Hübner.

(rp,prvnizpravy.cz,pinews,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 64%
transparent.gif transparent.gif
Ne 18%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 18%
transparent.gif transparent.gif