Policie žádá veřejnost o pomoc se svědectvím při úmrtí muže v terénu

regiony

Kriminalisté 6.oddělení obecné kriminality Ostrava prověřují okolnosti úmrtí 50letého muže ve volném prostranství. K tomuto došlo 17. dubna 2024 v noční době.

Policie žádá veřejnost o pomoc se svědectvím při úmrtí muže v terénu
Muž před smrtí
23. dubna 2024 - 12:00

Místo nálezu zemřelého muže bylo na chodníku za domem na ulici Mírová 96/32 v Ostravě-Vítkovicích. Oznámení o úmrtí policie přijala kolem třetí hodiny ranní od ženy, která venčila psy. Ta také uvedla, že zemřelého viděla předchozí večer opět při venčení psů. Měl sedět ve výklenku na dané ulici, oblečen do šedé bundy či svetru. Jen o několik hodin později ho však našla o kousek dál bez známek života.

Na základě šetření bylo zjištěno, že se jedná o muže slovenské národnosti, který se měl pohybovat napříč Českou republikou. Jeho pohyb byl většinou zaevidován bez přítomností dalších osob. Policie disponuje informacemi, že měl zemřelý na uvedené adrese před domem popíjet víno ze zelené plastové láhve, měl být plačtivý a hlasitě kašlat.

Kriminalisté nyní zjišťují veškeré skutečnosti, které samotnému úmrtí předcházely, proto se obrací na možné svědky, kteří mohli zaznamenat jakékoliv jednání před samotným skonáním, aby své poznatky oznámili na linku 158. 

Místo před smrtí

Místo úmrtí

Místo úmrtí

„Každá informace nám může pomoci objasnit okolnosti úmrtí. Prozatím však nemáme indicie, že by se na smrti podílela cizí osoba. Za poskytnuté informace předem děkujeme," dodává por. Bc. Eva Michalíková, tisková mluvčí KŘP Moravskoslezského kraje.
                                                                                                      
(rp,moravskoslezskenovinky.cz,foto:krp msk)



Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 61%
transparent.gif transparent.gif
Ne 20%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif