Běloruská opozice pochodující pod vlajkami fašistického režimu

politika

Víkendová česká mainstreamová média plná demonstrací tzv. "spontánně se samoorganizující opozice" v Minsku, pochodující pod vlajkami fašistického režimu, píše Jaroslav Štefec na facebooku.

Běloruská opozice pochodující pod vlajkami fašistického režimu
Jaroslav Štefec
14. září 2020 - 06:20

...fašistického režimu, nastoleného v Bělorusku Němci během 2.světové války, mainstreamová média plná odsudků krutosti běloruské policie a jmenovitě prezidenta Lukašenka.

Tatáž média prakticky bez jakékoliv odezvy na demonstrace tzv. Žlutých vest, probíhající od soboty ve Francii. Slzný plyn, obušky, gumové projektily. A ... nic!

Nemůžu si pomoct, něco je v té naší liberálně - demokratické, svobodou a lidskými právy přímo přesycené společnosti špatně. Myslím, že ta láska k fašistickým symbolům, více než bohatě tolerovaná a podporovaná už na Ukrajině, se nám brzy šeredně vymstí.


Počítám, že dnes už by ti dva kluci, kteří museli svého času odejít z AČR kvůli tetování se symbolikou zbraní SS, mohli v jejích řadách nejen zůstat, ale ještě by byli pochváleni za správné vnímání historických souvislostí a podporu spojeneckých svazků s hrdinnou německou armádou..

(rp,prvnizpravy.cz, fb, foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 79%
transparent.gif transparent.gif
Ne 11%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 10%
transparent.gif transparent.gif