Co to je za osadu Řeporyje? Že je tam tak vysoký výskyt kreténů?

politika

„Na dotaz, kolik v Řeporyjích padlo Vlasovců, odpověděl spratek, že ani jeden. Takže to je asi ten důvod stavět pomník," komentoval hlasování mezi radními o pomníku Vlasovcům Michal Hašek na jeho facebookovém profilu.

Co to je za osadu Řeporyje? Že je tam tak vysoký výskyt kreténů?
Řeporyje na staré mapě z devatenáctého století
11. prosince 2019 - 08:15

„Tak poslanec Pavel Žáček z ODS to teď v Řeporyjích rozjel... Sugestivně se zeptal ve stylu (smysl vět, ne doslovné citace) "kdo rozpoutal druhou světovou válku?". A sám si odpověděl "Pakt Ribbentrop-Molotov". Další perla "ruská ropa umožnila německé útoky na západní frontě" a pecka na závěr "na jaké straně byli čeští kokunisté v letech 1939-1941, českého národa nebo německých fašistů"? Takto jsem teď viděl v online přenosu Novinek," napsal na svém facebookovém profilu bývalý hejtman Michal Hašek.

„Slovy klasika z Černých baronů... nečekal jsem od modrého svazáka zázraky, ale toto... jdu blejt, velebnosti. ODS blahopřeji k duu Žáček, Novotný a doporučuji s touto estrádou objet celou ČR, stihněte to prosím do voleb, ať lidé vidí, slyší a popřemýšlejí...," uzavřel svůj komentář Michal Hašek.



Haškův komentář vyvolal další komentáře ...


„To je ale pacholek. A nebo debil?," zeptal se jeden ze čtenářů, aby mu další odpověděl, že obojí.
 
 „Co to je tam za osadu Reporyje?? "Uďo , to není normalníí ...", napsal další.

 „Asi tam tam asi maji dobrou vodu,možná ještě vedenou v olovenem potrubí,pak zakrňuje mozek," míní další.

 "Bojim se , že to jen vodou nebude ...," dodal další čtenář.

"A tohle je přesně důvod toho, proč by se vodní zdroje měly začít skutečně dobře chránit. V Řeporyjích je tak vysoký výskyt kreténů na m2, že to jde vysvětlit pouze plošnou otravou vody. A Žáček s Novotným pijí dvojité dávky," vysvětlil další čtenář.

„Sledoval jsem to a hlasovali pěkně, jak jim spratek nalajnoval. Paní, co mluvila docela rozumně poslali do ... a ještě jí sdělili, že je/byla z SPD a že takový lidi teda jako ne...," napsala jiná čtenářka.

„Na dotaz, kolik v Řeporyjích padlo Vlasovců odpověděl spratek, že ani jeden. Takže to je asi ten důvod stavět pomník," napsal jiný. 

„Myslím, že by se příští rok měli v květnu zastavit Noční vlci i v Řeporyjích na radnici," dodal jiný.

"Tam by se měl především zastavit nějaký psychiatr," radí další.

„Žáček je ten rádoby historik, co si vymyslel, že Mašínové plánovali atentát na Zápotockého a Gottwalda? Tak ten fakt nepřekvapí.... To když ideologie zaslepí mozek tak pak padají z úst takové "perly". ... " míní další.

„Copak Žáček. To je svazácké hovado z normalizačního žurfaku, které ze sebe dělá lítého antikomunistu a které ještě navíc předstírá, že je historik, což se mu daří asi tak dobře, jako by se mně mohlo dařit předstírat, že jsem neurochirurg. Od toho se podobný marazmus dá celkem čekat. Ale prakticky stejnou nehoráznost nedávno odhlasoval i europarlament, což je daleko horší," uvedl další čtenář.

„Já tedy nevím proč se hrabeme v hovnech,proč psychopatům děláme ještě reklamu," měl jasno další čtenář.

„Není ten pomník náhodou na žalobu za propagaci fašismu??? " zeptal se zcela vážně  jeden z komentátorů.




Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 76%
transparent.gif transparent.gif
Ne 13%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 11%
transparent.gif transparent.gif